Bor ziet spoken Luisterboek 2CD

Bor ziet spoken Luisterboek 2CD - Harmen van Straaten | Stml-tunisie.org

... de kamer zweven en je naam op een beslagen spiegel, geschreven door een onzichtbare hand? Bor ziet spoken Luisterboek 2CD | ISBN 9789025873479 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Bor ziet spoken 2 CD | RIEMER & WALINGA | De Boekverkoopers ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Harmen van Straaten 2017, 5 titels op voorraad, vanaf € 6,99 alleen bij Boeken.com. Alle boeken die over Balotje zijn verschenen, zijn samengebracht op dit luisterboek. Haar avonturen worden tot leven geroepen door Jeroen Kramer. De liedjes zijn geschreven door Yvonne Jagtenberg en Wouter van Bemmel maakte de muziek; een pakkend refrein en mooie coupletten die een i ... Lb: Lotte en Roos (2cd) - Boeken en luisterboeken ... ... . Haar avonturen worden tot leven geroepen door Jeroen Kramer. De liedjes zijn geschreven door Yvonne Jagtenberg en Wouter van Bemmel maakte de muziek; een pakkend refrein en mooie coupletten die een inleiding vormen op het verhaal dat volgt. 9789025873479 9025873472 Bor ziet spoken 2 CD Spannend en lekker gek luisterboek voor jongens en meisjes rond de acht jaar. Populairste boeken; Nieuw in onze collectie! Boeken en luisterboeken; Houtenspeelgoed; Simply for Kids, B Toys, Pintoys; Egmont Toys; Global Affairs; Knuffels o.a ... Bor ziet spoken. Auteur: Harmen van Straaten: Voorlezer: Jan Meng: Speelduur: 1u 32m 25s: Prijs € 9,49. In winkelma...

INFORMATIE

AUTEUR
Harmen van Straaten
DIMENSIE
7,31 MB
BESTANDSNAAM
Bor ziet spoken Luisterboek 2CD.pdf

OMSCHRIJVING

Spannend en lekker gek luisterboek voor jongens en meisjes rond de acht jaar.Voetstappen op zolder, spullen die door de kamer zweven en je naam op een beslagen spiegel, geschreven door een onzichtbare hand… En dat allemaal in een oud, verlaten huis. Bor weet het zeker: het spookt in het oude huis waar hij met zijn vader naartoe is verhuisd. Papa gelooft er niets van. Hij denkt dat Bor al die gekke dingen zelf doet, omdat hij niet wilde verhuizen. Bor weet wel beter. Hij gaat op onderzoek.

Wil je het boek lezen?Bor ziet spoken Luisterboek 2CD in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Harmen van Straaten. Lezen Bor ziet spoken Luisterboek 2CD Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN