Afgelegen

Afgelegen - James Wood | Stml-tunisie.org

...in een van de zeeën of op locaties met erbarmelijke omstandigheden als de Noordpool of hoog in de bergen ... De meest afgelegen plek van Nederland vind je hier ... . Nu beschikbaar: 7000 uur gregoriaanse zang uit het afgelegen nonnenklooster Stijn Fens 14 april 2020 , 18:05 Het valt niet altijd mee: gedwongen thuiszitten in een beperkte omgeving. Een gezin van Jehovah's Getuigen gaat een week naar de verre Australische outback om te prediken. Bijzondere zware, Lange trektocht, Remote / afgelegen, Sneeuwluipaard habitat!, Trektocht. 27/sep/2020. 27/sep/2020 : 27/sep/2020: 35 dagen va € 4695,- Overige trekkinggebieden (Nep) Zwaar: Sn ... afgelegen - Vertaling naar Frans - voorbeelden Nederlands ... ... . 27/sep/2020. 27/sep/2020 : 27/sep/2020: 35 dagen va € 4695,- Overige trekkinggebieden (Nep) Zwaar: Snowman trek. Bijzondere zware, Bucketlist, Festival ... Al snel werd duidelijk dat de meest afgelegen plek ergens midden in een natuurgebied moest liggen, de rest van Nederland is te volgebouwd. De Veluwe, de Biesbosch en De Boschplaat op Terschelling dongen lang mee naar de prijs....

INFORMATIE

AUTEUR
James Wood
DIMENSIE
8,23 MB
BESTANDSNAAM
Afgelegen.pdf

OMSCHRIJVING

Is geluk een vaardigheid die je onder de knie kunt krijgen of is geluk iets wat je toevallig bij je geboorte meekrijgt?Alan Querry, een succesvolle projectontwikkelaar uit het noorden van Engeland, heeft twee dochters: Vanessa, een filosofe die woont en lesgeeft in het Amerikaanse Saratoga Springs, en Helen, manager van een platenmaatschappij in Londen. De zussen hebben de echtscheiding van hun ouders en de vroege dood van hun moeder nooit helemaal verwerkt. Vooral voor Vanessa zijn deze gebeurtenissen bepalend geweest: vanaf haar tienerjaren wordt ze geplaagd door depressies. Wanneer ze gebukt gaat onder een nieuwe crisis, reizen Alan en Helen af naar Saratoga Springs. Gedurende zes winterse dagen in het dunbevolkte deel van de staat New York worstelt de familie Querry met de vragen die deze roman bezielen. Waarom vinden sommige mensen het leven zoveel moeilijker dan andere? Helpt het nadenken over dingen bij het vinden van geluk of zit dat je juist in de weg?Afgelegen is een intelligente en aangrijpende roman, rijk aan subtiele inzichten in de mens en vol scherpe en vaak grappige portretteringen.

Wil je het boek lezen?Afgelegen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur James Wood. Lezen Afgelegen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN