Eet meer energie

Eet meer energie - Marjolein Dubbers | Stml-tunisie.org

...lein Dubbers lees je hoe je je lichaam aanzet de eigen vetten te gebruiken als bron van energie ... Kokosolie + "eet meer energie met kokosolie" | puregeneraties ... . Je leert daarbij over te stappen van vooral suikers en granen (glucoseverbranding) naar o.a. roomboter, kokosolie, walnoten en feta (vetverbranding). Geschreven bij Eet meer energie. Alleen al door het boek Eet meer energie te lezen, kreeg ik een fikse lading nieuwe energie in de vorm van inspiratie en enthousiasme. Marjolein Dubbers geeft helder en eenvoudig weer hoe de energie-opbouw en -opslag in ons lich ... bol.com | Eet meer energie (ebook), Marjolein Dubbers ... ... . Marjolein Dubbers geeft helder en eenvoudig weer hoe de energie-opbouw en -opslag in ons lichaam werkt. De schrijfwijze is heerlijk luchtig en met een vrolijke noot. Door het lezen van Eet meer energie, kun je op basis van nieuwe kennis, grote stappen voorwaarts zetten naar een gezonde & energieke levensstijl. Roy Jongens, Oprichter Royal Green en eigenaar 100% biologische supermarkt. Het is ons geboorterecht om gezond ...

INFORMATIE

AUTEUR
Marjolein Dubbers
DIMENSIE
7,45 MB
BESTANDSNAAM
Eet meer energie.pdf

OMSCHRIJVING

Vrijwel iedereen wil meer energie, maar bijna niemand weet hoe ons lichaam energie aanmaakt. Marjolein Dubbers heeft een passie voor levensenergie, dook diep in deze materie en ontdekte een goed verborgen geheim. Energie wordt aangemaakt in de mitochondriën (je energiefabriekjes), die zich bevinden in al je cellen. Je hebt zelf grote invloed op de hoeveelheid én de kracht van je mitochondriën. Vooral voeding speelt hierbij een belangrijke rol: je kunt letterlijk meer energie eten! Met 30 heerlijke recepten uit de energieke keuken. Opnieuw is bestsellerauteur Marjolein Dubbers erin geslaagd een complex onderwerp eenvoudig uit te leggen.Wil jij iedere ochtend opstaan met veel zin om er een vitale en vrolijke dag van te maken? Door heel goed voor je energiefabriekjes, je mitochondriën, te zorgen, kun je dit stap voor stap bereiken. Als je gedurende de hele dag een hoog niveau van energie wilt, zowel fysiek als mentaal, is het essentieel om een vetverbrander te worden. Pas op: een hoog niveau van energie is verslavend; je wilt er steeds meer van!De website van Marjolein Dubbers, energiekevrouwenacademie.nl, wordt jaarlijks door meer dan 2 miljoen bezoekers bezocht. Marjolein is food- en lifestylecoach en heeft een passie voor de gezondheid van vrouwen.

Wil je het boek lezen?Eet meer energie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marjolein Dubbers. Lezen Eet meer energie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN