Het dertiende sterrenbeeld

Het dertiende sterrenbeeld - Unni Lindell | Stml-tunisie.org

...in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt ... Het dertiende (13e) teken - Astroangels ... . Het dertiende sterrenbeeld Unni Lindell 9789056720186 Ongelezen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2002. Taal: Nederlands. Dertiende sterrenbeeld. Wilt u weten wat uw echte sterrenbeeld is? U kan het ontdekken via de website van de BBC. Wie geboren werd tussen 30 november en 18 december, mag zich overigens aan een ... Zonder het heel ingewikkeld te maken: de informatie van de astrologen van toen klopt niet meer doordat de zon en de maan invloed hebben op de aarde. De aarde beweegt in het heelal, waardoor de st ... De boeken van Unni Lindell op volgorde - Boekbeschrijvingen.nl ... . De aarde beweegt in het heelal, waardoor de sterren nu anders staan dan vroeger. En daar wordt het sterrenbeeld uiteraard uit afgeleid. Het dertiende (13e) teken Slangendrager het vergeten teken. Als je tussen 29 november en 17 december geboren bent, dan ben je eigenlijk geen Boogschutter, maar een Slangendrager. De Slangendrager is om onduidelijke redenen het vergeten sterrenbeeld van de dierenriem....

INFORMATIE

AUTEUR
Unni Lindell
DIMENSIE
12,75 MB
BESTANDSNAAM
Het dertiende sterrenbeeld.pdf

OMSCHRIJVING

Het begint bijna een spelletje te worden, denken de inspecteurs van de afdeling Moordzaken in Oslo mismoedig, wanneer zij op een kleine binnenplaats achter oude vuilnisemmers nu al het derde lijk op rij aantreffen. Ook nu weer wordt onder het lichaam van de dode man een kattebelletje gevonden, waarop met kinderlijke potloodletters een regel uit een wiegelied staat geschreven: Nog slapen berk en heide, rozen, hyacinten. De woorden sluiten aan bij de papiertjes die zij bij de vorige lijken hebben gevonden. Wiegeliederen hebben de taak om de toehoorders ervan een aangename nachtrust te garanderen. De wiegeliederen uit dit boek bezorgen hoofdinspecteur Ingeborg Myklebust en inspecteur Cato Isaksen echter menige slapeloze nacht.

Wil je het boek lezen?Het dertiende sterrenbeeld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Unni Lindell. Lezen Het dertiende sterrenbeeld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN