De taalhacker

De taalhacker - Gabriel Wyner | Stml-tunisie.org

...indwijze: Boek, Paperback (11-07-2017) Genre: Buitenlandse talen, letterkunde en cultuur algemeen: De schrijver, Gabriel Wyner, is operazanger en moest voor zijn werk snel diverse vreemde talen leren ... De taalhacker | Wyner, Gabriel | 9789491845451 | ebooks ... ... . Daarvoor volgde hij veel verschillende taalcursussen. Omdat die cursussen veel tijd vergden en hem toch niet voor de volle 100% bevielen, ontwikkelde hij - op basis van moderne inzichten in de hersenwetenschappen - zijn eigen methode. De taalhacker. 27 februari 2015 Maarten Reijnders. Een vreemde taal leren in een paar maanden. Volgens de Amerikaan Gabriel Wyner is dat veel makkelijker dan je denkt. Zolang je het maar helemaal a ... bol.com | De taalhacker (ebook), Gabriel Wyner ... ... . De taalhacker. 27 februari 2015 Maarten Reijnders. Een vreemde taal leren in een paar maanden. Volgens de Amerikaan Gabriel Wyner is dat veel makkelijker dan je denkt. Zolang je het maar helemaal anders doet dan vroeger op de middelbare school. Gefrustreerd door de traditionele lesmethoden, en gefascineerd door taalwetenschap en de werking van het brein, ontwikkelde hij een betere manier om tale De taalhacker, Gabriel Wyner - Ebook - 9789491845451 | AKO boeken De taalhacker is eigenwijs, superpraktisch en een genot om te lezen. In plaats van een strenge leraar is Wyner een doelgerichte hacker die je uitnodigt om met hem mee te doen. Hij maakt gebruik van shortcuts en tegendraadse inzichten en spoort je aan om een taal bij de lurven te grijpen. De taalhacker is eigenwijs, superpraktisch en een genot om te lezen. In plaats van een strenge leraar is Wyner een doelgerichte hacker die je uitnodigt om met hem mee te doen. Hij maakt gebruik van shortcuts en tegendraadse inzichten en spoort je aan om een taal bij De taalhacker is eigenwijs, superpraktisch en een genot om te lezen. In plaats van een strenge leraar is Wyner een doelgerichte hacker die je uitnodigt om met hem mee te doen. Hij maakt gebruik van shortcuts en tegendraadse inzichten en spoort je aan om een taal bij de lurven te grijpen. De taalhacker bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Bestel De taalhacker van Wyner, Gabriel als Ebook voor 14.99€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten!...

INFORMATIE

AUTEUR
Gabriel Wyner
DIMENSIE
12,22 MB
BESTANDSNAAM
De taalhacker.pdf

OMSCHRIJVING

De taalhacker 1e druk is een boek van Gabriel Wyner uitgegeven bij Maven Publishing. ISBN 9789491845383 Hoe komt het dat we na jaren Frans en Duits op school nog steeds hakkelen als we een hotelkamer reserveren? Waarom laat ons geheugen ons zo vaak in de steek als we woorden stampen? Waarom voelt een vreemde taal spreken, ook na jaren oefenen, onnatuurlijk aan? En waarom slaagt niemand erin om talen leren leuk te maken? Met deze vragen worstelde Gabriel Wyner, die voor zijn werk als operazanger perfect Italiaans, Frans, Russisch en Duits moest leren. Gefrustreerd door de traditionele lesmethoden en gefascineerd door taalwetenschap en de werking van het brein, ontwikkelde hij een nieuwe methode waarmee je elke taal kunt leren. In De taalhacker zul je ontdekken dat je veel beter van achter naar voren kunt werken: je begint bij de uitspraak en gebruikt beelden en emoties om de woorden en grammatica in je geheugen vast te leggen. Op efficiënte en bevlogen wijze reikt Wyner je alle tools aan waarmee je binnen no time denkt, droomt en spreekt in je nieuwe taal. Zijn methode, die ook als app beschikbaar is en waarmee je op ieder moment van de dag kunt oefenen, maakt het leerproces niet alleen veel natuurlijker, het maakt de weg ernaartoe ook veel leuker. Zo leuk zelfs, dat talen leren wel eens je nieuwe hobby zou kunnen worden! Wist je dat: als je slechts 100 woorden in het Engels kent, je de helft van alles wat je leest herkent? Business Insider Wyners methode ‘een van de beste ooit’ noemde? je woorden veel sneller onthoudt als je ze in je geheugen koppelt aan beelden (en een dirty mind hierbij een voordeel is?) in tegenstelling tot wat mensen denken volwassenen nog altijd gemiddeld sneller een taal leren dan kinderen? thematisch (kikker, groen, slijm,vijver, prins) woorden leren veel gemakkelijker gaat dan in categorieën (dieren, planten, voedsel)?

Wil je het boek lezen?De taalhacker in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gabriel Wyner. Lezen De taalhacker Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN