Dimensiërs

Dimensiërs - Han Lemahieu | Stml-tunisie.org

...ieu. Fantasy. 276 pagina's. ISBN 978 949 1144 967 - NUR 334 ... Dode zielen PDF Online - MEUBELBEURSMECHELEN.BE ... . Uitgeverij Beefcake Publishing. Prijs boek = 18,00 euro. Prijs e-boek = 4,99 euro Bestel Dimensiërs van Han Lemahieu. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Dimensiërs. Jentel maakt de reis die elke boekenwurm vroeg of laat wil maken: een reis naar de fantastische wereld achter een verhaal dat je leest. Jentel komt terecht in De Vijf Steden, de wereld die ze in haar eigen boek schiep en waarin er een moord op de kroonprins beraamd wordt. Ze ontmoet er haar eigen personages, maar geheugenverlies ... Dimensiërs | Reinders Oisterwijk B.V. ... . Ze ontmoet er haar eigen personages, maar geheugenverlies berooft haar van di...

INFORMATIE

AUTEUR
Han Lemahieu
DIMENSIE
6,28 MB
BESTANDSNAAM
Dimensiërs.pdf

OMSCHRIJVING

Jentel maakt de reis die elke boekenwurm vroeg of laat wil maken: een reis naar de fantastische wereld achter een verhaal dat je leest. Jentel komt terecht in De Vijf Steden, de wereld die ze in haar eigen boek schiep en waarin er een moord op de kroonprins beraamd wordt.Ze ontmoet er haar eigen personages, maar geheugenverlies berooft haar van dit besef. Schijnbaar niemand, zelfs Jentel niet, weet dat ze nu een dimensiër is en dat ze haar bestaan in het universum van De Vijf Steden te danken heeft aan de Mantix.Elke dimensiër is gebonden aan onbekende regels. Een daarvan is dat een dimensiër de grote stromingen en de loop der dingen niet mag verstoren of beïnvloeden. Doen ze dat toch, dan worden ze door de Mantix gestraft.Sander Wumi – eveneens een dimensiër – wil dit gebod met de voeten treden. Wanneer hij door Jentels moeder ingehuurd wordt als ghostwriter om haar dochters verhaal na haar dood tot boek te bewerken, herschrijft hij de plot zodanig dat een ander dan de oorspronkelijke daders de moord pleegt…Dimensiërs is een wervelend fantasyverhaal dat zich in en tússen vele werelden afspeelt.

Wil je het boek lezen?Dimensiërs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Han Lemahieu. Lezen Dimensiërs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN