Basiswerk AG - Rekenen

Basiswerk AG - Rekenen - A Driessens | Stml-tunisie.org

...tellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen, machtsverheffen, breuken, procenten en concentraties en statistiek ... FARMACEUTISCH REKENEN 2E DR - Dalen van. Zoekeenboek.nl ... . Dit basiswerk past algemene rekenprincipes toe op de apotheekpraktijk en biedt daarmee een aanvulling op de algemene rekenprogramma's binnen het mbo. Dit boek behandelt de diverse componenten van het farmaceutisch rekenen zoals optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen, machtsverheffen, breuken, procenten en concentraties en statistiek. 7 aanbiedingen in mei - Koop en verkoop farmaceutisch rekenen eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - ... Basiswerk AG - Farmaceutisch rekenen Boek PDF Online ... ... . 7 aanbiedingen in mei - Koop en verkoop farmaceutisch rekenen eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Wil je tweedehands studieboeken kopen of juist verkopen? Het kan beide op tweedehandsstudieboeken.nl Dit basiswerk past algemene rekenprincipes toe op de apotheekpraktijk en biedt daarmee een aanvulling op de algemene rekenprogramma's binnen het mbo. Dit boek behandelt de diverse componenten van het farmaceutisch rekenen zoals optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen, machtsverheffen, breuken, procenten en concentraties en statistiek. Door middel van verschillende oefeningen kunnen hier rekenen groep 3, groep 4, groep 5, groep 6 en groep 7 vaardigheden van de basisschool worden geleerd. Hier kan je rekenen oefenen om bijvoorbeeld beter in de klas voorbereid te zijn op de entree toets, tempo toets of de cito toets om zo een hogere cito score te halen. Buy Rekenen (Basiswerk AG) by A. Driessens, D. Brouwer-van Hulst (ISBN: 9789031351459) from Amazon's Book Store. Free UK delivery on eligible orders. Op Stuvia vind je de beste samenvattingen, geschreven door je medestudenten. Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met samenvattingen specifiek voor jouw studie. Basiswerk AG - Rekenen A Driessens. Paperback € 23.73. Boeken tips. Bekijk de boeken tips voor meer inspiratie. Leuk voor jezelf of als cadeau, hier vind je alle boeken tips. De biografie van Memphis Depay. Memphis Depay is misschien wel een van de meest besproken voetballers van deze generatie....

INFORMATIE

AUTEUR
A Driessens
DIMENSIE
5,50 MB
BESTANDSNAAM
Basiswerk AG - Rekenen.pdf

OMSCHRIJVING

Basiswerk AG - Rekenen 1e druk is een boek van D. Brouwervan Hulst uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031351459 Rekenvaardigheden vormen een belangrijke basis voor het goed functioneren van assistenten in de gezondheidszorg. In dit werkboek komen de belangrijkste beroepsspecifieke rekenvaardigheden voor apothekers , doktersen tandartsassistenten aan bod. De leerling kan zelfstandig aan het werk met de gegeven opdrachten en uitwerkingen.Rekenen bevordert de rekenvaardigheid door te oefenen met realistische beroepssituaties. Het boek bevat veel oefeningen en praktijkvoorbeelden. Verschillende onderdelen uit de bereiding van geneesmiddelen, maar ook het basale rekenen aan geneesmiddelen (voor alle drie de richtingen) zijn opgenomen in dit basisboek.Het eerste hoofdstuk omvat de hoofdbewerkingen optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen en machtsverheffen. Ook is er aandacht voor het kunnen schatten van uitkomsten, getalnotatie in exponenten en de schrijfwijze in Romeinse cijfers. De volgende hoofdstukken behandelen achtereenvolgens het metrieke stelsel, de rekenmachine, breuken, procenten, verhoudingen, concentraties en statistiek. Het negende en laatste hoofdstuk bevat algemene beroepsspecifieke opgaven, zoals zetpillen, druppels en recepten. Daarnaast staan in dit hoofdstuk afzonderlijke praktijkopgaven voor elk van de drie richtingen.

Wil je het boek lezen?Basiswerk AG - Rekenen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A Driessens. Lezen Basiswerk AG - Rekenen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN