Beet!

Beet! - Kristan Higgins | Stml-tunisie.org

...t van onze woorden en betekenissen, 2e druk, Amsterdam / Antwerpen: Veen, 2002; op website dbnl ... Insectenbeet - Wikipedia ... .org; ISBN 90 204 2045 3 ↑ Stichting Hebreeuwse en Jiddisje woorden in het Nederlands ↑ Weblink bron Gearchiveerde versie "Word Prevalence Values" op ugent.be Beten van bedwantsen herkennen. Veel mensen kennen de Engelse uitspraak 'Good night, sleep tight, don't let the bed bugs bite' wel, maar hoe de beet van een bedwants eruit ziet is minder bekend. Het is zelfs bijna onmogelijk om de juiste... Beet! toont een grote variëteit aan kunstwerke ... Synoniemen van beet; ander woord voor beet - synoniemen.net ... . Het is zelfs bijna onmogelijk om de juiste... Beet! toont een grote variëteit aan kunstwerken en objecten, van middeleeuwse manuscripten en 16de-eeuwse prenten en schilderijen tot een wieg en een spaarpot. Naast meer dan 175 bijzondere schilderijen en objecten is er een levensgroot digitaal aquarium ingebouwd in de tentoonstelling. Visbar Beet is zeven dagen per week geopend voor borrel en diner. Maandag t/m vrijdag vanaf 17:00, zaterdag vanaf 12:00 en zondag vanaf 16:00. Je vindt ons op Dapperstraat 26 aan de Amsterdamse Dappermarkt (hoek Dapperstraat/Von Zesenstraat). Na 18:00 uur is de Dappermarkt afgebroken en is er volop parkeergelegenheid direct voor de deur! Is de beet van een dier of mens die misschien met een virus besmet is (hepatitis B of C, hiv of hondsdolheid)? Dan overlegt de huisarts met de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) of een internist. Zo nodig verwijst de huisarts u door naar het ziekenhuis. Heeft u een grote wond aan uw been? Dan kunt u het been hoog leggen op een stoel of bank. Op de plaats van de beet ontstaat vaak binnen 3 dagen een rood vlekje, zoals bij de meeste insectenbeten. Het vlekje wordt meestal niet groter dan 1 of 2 centimeter. Het verdwijnt weer binnen 1 week. Wordt het vlekje groter? Neem dan contact op met uw huisarts....

INFORMATIE

AUTEUR
Kristan Higgins
DIMENSIE
10,37 MB
BESTANDSNAAM
Beet!.pdf

OMSCHRIJVING

Colonel is knap, lief en gezellig. Hij is trouw, sportief, toegewijd en bescheiden. En als hij niet een hond maar een man zou zijn, zou Maggie Beaumont onmiddellijk met hem trouwen. Helaas: waar ze het met haar huisdier niet beter had kunnen treffen, wil het met de mannen absoluut niet lukken. Steeds wordt ze verliefd op de verkeerde, steeds wordt ze teleurgesteld.Wat het nog moeilijker maakt, is dat haar perfecte tweelingzus wel een perfecte man en een perfecte dochter heeft, en dat haar moeder haar steeds aan dat feit herinnert. Maggie besluit het heft in eigen hand te nemen en op zoek te gaan. Er moet toch een menselijke Colonel bestaan? Een man die aardig is, die ook naar een gezin verlangt, die naar haar wil luisteren en zijn gevoelens met haar wil delen?Maar dan wordt ze (heerlijk!) gekust door Malone. Stugge, zwijgzame, norse Malone. Nee hè, weer de verkeerde?

Wil je het boek lezen?Beet! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kristan Higgins. Lezen Beet! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN