Zakboek Proces-verbaal en Bewijsrecht 2019-2020

Zakboek Proces-verbaal en Bewijsrecht 2019-2020 - R.T.J. van Dartel | Stml-tunisie.org

...ige zakboek is geschreven voor hulpofficieren van justitie en andere (buitengewoon) opsporingsambtenaren di Nieuw Verzenden ZAKBOEK PV EN BEWIJSRECHT 2019/2020 Verschenen maart 2019, geen nieuwe editie 2020 (verschijnt tweejaarlijks) Voorwoord / Actualiteitenoverzicht / Inhoudsopgave ... 2019-2020, R.T.J. Dartel - Paperback - 9789013144659 | AKO ... ... . VOORWOORD . Dit zakboek is geschreven voor de hulpOvJ en andere algemeen én buitengewoon opsporingsambtenaren tot wiens takenpakket het maken en/of corrigeren van pv's behoort. Boek Zakboek Proces Verbaal En Bewijsrecht 2019 2020, dit boek is geschreven door R.T.J. Dartel, uitgegeven door Wolters Kluwer Nederland B.V., Strafrecht en strafprocesrecht; Dit handige zakboek is geschreven voor hulpofficieren van justitie en andere (buitengewoon) opsporingsambte ... Studers | Zakboek Proces-verbaal en Bewijsrecht 2019-2020 ... ... . Boek Zakboek Proces Verbaal En Bewijsrecht 2019 2020, dit boek is geschreven door R.T.J. Dartel, uitgegeven door Wolters Kluwer Nederland B.V., Strafrecht en strafprocesrecht; Dit handige zakboek is geschreven voor hulpofficieren van justitie en andere (buitengewoon) opsporingsambtenaren die processen-verbaal maken of corrigeren, en daarbij ... Dit handige zakboek is geschreven voor hulpofficieren van justitie en andere (buitengewoon) opsporingsambtenaren die processen-verbaal maken of corrigeren, en daarbij niet geconfronteerd willen worden met onnodige vrijspraken en verzoeken tot aanvullend onderzoek/proces-verbaal. Volledig geactualiseerd met onder meer wetswijzigingen op het gebied van de consultatierecht en jurisprudentie over ......

INFORMATIE

AUTEUR
R.T.J. van Dartel
DIMENSIE
4,41 MB
BESTANDSNAAM
Zakboek Proces-verbaal en Bewijsrecht 2019-2020.pdf

OMSCHRIJVING

Dit handige zakboek is geschreven voor hulpofficieren van justitie en andere (buitengewoon) opsporingsambtenaren die processen-verbaal maken of corrigeren, en daarbij niet geconfronteerd willen worden met onnodige vrijspraken en verzoeken tot aanvullend onderzoek/proces-verbaal. Volledig geactualiseerd met onder meer wetswijzigingen op het gebied van de consultatierecht en jurisprudentie over alternatieve scenario#s en nieuwe praktijktips! Het Zakboek Proces-verbaal en Bewijsrecht is het perfecte naslagwerk bij het maken of corrigeren van een proces-verbaal. De complete en praktijkgerichte benadering levert een essentiële bijdrage aan de kwaliteit van het proces-verbaal. De uitgave is hiermee onmisbaar in een tijd waarin de opsporingspraktijk steeds meer waarde hecht aan een solide proces-verbaal. Het zakboek bespreekt onderwerpen die van belang zijn voor het leveren van een gedegen proces-verbaal. To-the-point en rijkelijk voorzien van praktijktips. De uitgave belicht onder meer: Doel van het proces-verbaal Opsporingsbevoegdheden van diverse opsporingsambtenaren Verbaliseringsplicht Toezicht en opsporing Vormvereisten én inhoudseisen proces-verbaal Bewijsrecht en positie proces-verbaal binnen bewijsrecht Slachtoffer/benadeelde Processen-verbaal ter zake voorgeleiding, doorzoeking, confrontatie, (aanvragen van) bijzondere opsporingsbevoegdheden en beslag Veel voorkomende verbeterpunten uit de rechtspraak Checklists Zoals u mag verwachten, zijn in deze 2019 editie de laatste ontwikkelingen op het gebied van processen-verbaal en het bewijsrecht verwerkt. Zo leest u over de wetswijzingen over consultatierecht, verhoorbijstand en slachtofferrechten en het in werking getreden besluit processtukken in strafzaken. Ook blijft u bij in de laatste jurisprudentie, waaronder rechtspraak over anonimiteit in het strafproces, samenloop tussen toezicht en opsporing, pv#s van herkenning van personen op beelden, alternatieve scenario#s van verdachten, CI-informanten als getuigen, steunbewijs en schakelbewijs en ontneming van wederrechtelijk verkregen voordeel. Daarnaast zijn er in deze nieuwe editie diverse nieuwe secties toegevoegd, waaronder bewijswaarde van DNA, en diverse bestaande secties herschreven. Gebruik van het zakboek maakt een verschil in de rechtspraktijk. Het zal het aantal verzoeken tot aanvullend onderzoek/proces-verbaal sterk verlagen, en het aantal onnodige vrijspraken terugbrengen. Kortom: een onmisbare uitgave voor hulpofficieren van justitie en andere algemeen én buitengewoon opsporingsambtenaren! Online de laatste ontwikkelingen in de gaten houden? Zie zakboekenpolitie.com, twitter.com/zakboeken en facebook.com/zakboeken.

Wil je het boek lezen?Zakboek Proces-verbaal en Bewijsrecht 2019-2020 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R.T.J. van Dartel. Lezen Zakboek Proces-verbaal en Bewijsrecht 2019-2020 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN