Mode Illustratietechnieken

Mode Illustratietechnieken - Maite Lafuente | Stml-tunisie.org

... manieren van tekenen met potloden of krijt etc ... Bastanieuws: Illustrator Fleur van der Weel - YouTube ... . Niet echt specefiek mode. Welke illustratie technieken zijn er om illustraties te maken voor kinder-en prentenboeken? Een overzicht van grafische-, teken-, schilder- en digitale technieken. Mode illustratietechnieken | ISBN 9789089981745 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Mode Illustratietechnieken is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Mode Illustratiet ... PDF ePUB - Mode Illustratietechnieken ... . We raden u aan het boek van Mode Illustratietechnieken PDF te downloaden op onze website boek.tarotdenieuweordening.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Mode Illustratietechnieken Titel: Mode illustratietechnieken Auteur: Maite Lafuente Taal: Nederlands Type: Paperback Pagina's: 356 Illustraties: zwart/wit en kleur Formaat: 222x260 mm ISBN 13: 9789089981745 Prijs: € 7,95* Via: Elke boekhand...

INFORMATIE

AUTEUR
Maite Lafuente
DIMENSIE
7,29 MB
BESTANDSNAAM
Mode Illustratietechnieken.pdf

OMSCHRIJVING

Met talrijke afbeeldingen en korte, verklarende teksten maakt dit boek je stap voor stap vertrouwd met de belangrijkste technieken voor mode-illustratie. Daarnaast leer je de basismethoden van het illustreren van mode.De illustraties in dit boek zijn ge•nspireerd op ontwerpen van bekende modeontwerpers als Paul Poiret, Madeleine Vionnet, Coco Chanel en Crist—bal Balenciaga. Deze laten je zien hoe je een techniek bij het illustreren van een bepaald kledingstuk optimaal kunt inzetten en bieden bovendien een goed overzicht van de geschiedenis van de mode in de 20e eeuw.

Wil je het boek lezen?Mode Illustratietechnieken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maite Lafuente. Lezen Mode Illustratietechnieken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN