De verandering begint bij jou

De verandering begint bij jou - Nick van Dam | Stml-tunisie.org

...Edward de Bono. 9. You can never cross the ocean unless you have the courage to lose sight of the shore - Christopher Columbus ... De Verandering met Mirjam Bouwman - Evangelische Omroep ... . 10. The pessimist sees difficulty in every ... De verandering begint bij jou van Nick van Dam, Eileen M. Rogers, 9789047008507 voor € 25,99 bij Businezz. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Nick van Dam en Eileen Rogers geven in De verandering begint bij jou een compleet en kernachtig overzicht van die nieuwe competenties zoals mindfulness, appreciative inquiry en sociale intelligentie. Het zijn op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde vaardigheden en technieken die wonderen doen voor werkrelaties, je eigen e ... Business Contact De verandering begint bij jou - Nick van ... ... . Het zijn op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde vaardigheden en technieken die wonderen doen voor werkrelaties, je eigen energie en je connecties met anderen. Organiseren nieuwe stijl is leren, delen, flexibel en creatief zijn. Daarvoor heb je als kenniswerker heel andere competenties nodig dan voorheen. Nick van Dam en Eileen Rogers geven in De verandering begint bij jou een compleet en kernachtig overzicht v Bestel De verandering begint bij jou Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Nick van Dam en Eileen Rogers geven in De verandering begint bij jou een compleet en kernachtig overzicht van die nieuwe competenties zoals mindfulness, appreciative inquiry en sociale intelligentie. Het zijn op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde vaardigheden en technieken die wonderen doen voor werkrelaties, je eigen energie en je connecties met anderen. De verandering begint bij jou meer succes in je werk met positieve psychologie. € 25,99 Wellicht een langere levertijd (4-5 dagen) In winkelwagen Vraag het Daan Op verlanglijstje. Organiseren nieuwe stijl is leren, delen, flexibel en ... Nick van Dam en Eileen Rogers geven in De verandering begint bij jou een compleet en kernachtig overzicht van die nieuwe competenties zoals mindfulness, appreciative inquiry en sociale intelligentie. Het zijn op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde vaardigheden en technieken die wonderen doen voor werkrelaties, je eigen energie en je connecties met anderen. Organiseren nieuwe stijl is leren, delen, flexibel en creatief zijn. Daarvoor heb je als kenniswerker heel andere competenties nodig dan voorheen. Nick van Dam en Eileen Rogers geven in De verandering begint bij jou een compleet en kernachtig overzicht van die nieuwe competenties zoals mindfulness, appreciative inquiry en sociale intelligentie....

INFORMATIE

AUTEUR
Nick van Dam
DIMENSIE
3,40 MB
BESTANDSNAAM
De verandering begint bij jou.pdf

OMSCHRIJVING

Organiseren nieuwe stijl is leren, delen, flexibel en creatief zijn. Daarvoor heb je als kenniswerker heel andere competenties nodig dan voorheen.Nick van Dam en Eileen Rogers geven in De verandering begint bij jou een compleet en kernachtig overzicht van die nieuwe competenties zoals mindfulness, appreciative inquiry en sociale intelligentie. Het zijn op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde vaardigheden en technieken die wonderen doen voor werkrelaties, je eigen energie en je connecties met anderen.Ze leren je de basisprincipes om positiviteit, vertrouwen en betrokkenheid aan te wakkeren in jezelf en in je medewerkers. Hiermee word je een stuwende kracht achter de innovatie en veranderingen in je organisatie.

Wil je het boek lezen?De verandering begint bij jou in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nick van Dam. Lezen De verandering begint bij jou Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN