Mussenlust

Mussenlust - Peter Müller | Stml-tunisie.org

...eningen van Peter Vos verzameld, plus bijdragen van dichters ... Mussenlust op Boekkado.nl ... ." Uit: Gekooid in een gedicht, Arjan Peters in De Volkskrant "Een must voor vogelaar, boekenfanaat en liefhebbers van tekenkunst." "Mussenmonumentjes" "Een prachtboek." Uit: Mussenlust: ode aan brutale rakker, In deze bundel zijn 50 gedichten over de huismus bijeengebracht, 39 gebloemleesd uit binnen- en buitenland en 11 geschreven voor deze gelegenheid (o.a. Esther Jansma, T. van Deel, Eva Gerlach, Mark Boog en Ad ... Mussenvilla - nestkast voor mussen als mussenflat voor ... ... .a. Esther Jansma, T. van Deel, Eva Gerlach, Mark Boog en Ad Zuiderent). En het zou toch wat zijn als in Mussenlust de Mussenlust (Hardcover). Hij lijkt zo'n alledaags vogeltje, maar er is helemaal niets gewoons aan. Mus en mens zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.... 'Mussenlust, de huismus in 50 gedichten en 150 tekeningen van Peter Vos' door Peter Müller, Jean-Pierre Geelen - Onze prijs: €29,50 - Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen Gratis verzending. Met trots presenteren wij Mussenlust. Deze productie is benoemd tot één van de Best Verzorgde Boeken van 2018.. Deze poëziebundel bevat niet alleen ged...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Müller
DIMENSIE
11,15 MB
BESTANDSNAAM
Mussenlust.pdf

OMSCHRIJVING

Hij lijkt zo'n alledaags vogeltje, maar er is helemaal niets gewoons aan. Mus en mens zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Geen wonder dat die mens zijn trouwe metgezel al sinds het begin van de jaartelling heeft bezongen in de poëzie. De mooiste, opmerkelijkste en ontroerendste mussengedichten zijn hier bijeengebracht, verrijkt met ragfijne, treffende tekeningen van Peter Vos (1935 - 2010), meesterlijke mussenman.De mus verdient een standbeeld, gehakt in woorden. Hier is het.

Wil je het boek lezen?Mussenlust in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Müller. Lezen Mussenlust Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN