Het hooibergsyndroom

Het hooibergsyndroom - Eliyahu M. Goldratt | Stml-tunisie.org

...erking. Hij beantwoordt de vraag hoe een overvloed aan losse gegevens omgesmeed kan worden tot een eenvoudig hanteerbaar managementinstrument ... Bureau ISBN - W. Worringer ... . Bestel Het hooibergsyndroom van Eliyahu M. Goldratt. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Bestel Het hooibergsyndroom van E.H. Goldratt. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het hooibergsyndroom (e-boek) door Eliyahu M. Goldratt, EAN 9789000311392. Goldratt bespreekt in Het Hooibergsyndroom - onder informatici en beleidsmakers een bekend probleem - de voetangels en klemmen van de datav ... Het hooibergsyndroom door Eliyahu Goldratt (Ebook ... ... . Goldratt bespreekt in Het Hooibergsyndroom - onder informatici en beleidsmakers een bekend probleem - de voetangels en klemmen van de dataverwerking. Hij beantwoordt de vraag hoe een overvloed aan losse gegevens omgesmeed kan worden tot een eenvoudig hant Bestel Het hooibergsyndroom van Goldratt, Eliyahu M. als Ebook voor 11.99€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! Het hooibergsyndroom. Goldratt bespreekt in Het Hooibergsyndroom - onder informatici en beleidsmakers een bekend probleem - de voetangels en klemmen van de dataverwerking. Hij beantwoordt de vraag hoe een overvloed aan losse gegevens omgesmeed kan worden tot een eenvoudig hanteerbaar managementinstrument. Eliyahu Moshe Goldratt (31 maart 1947 - 11 juni 2011) was een in Israël geboren natuurkundige die businessconsultant werd. Goldratt was van huis uit natuurkundige en de bedenker van de Theory of constraints (afgekort: TOC). Hij beweerde oplossingen te hebben gevonden voor generieke problemen binnen organisaties door er wetenschappelijke methoden op los te laten. Eliyahu M. Goldratt is een geweldige auteur. Download en lees het boek Het hooibergsyndroom op onze website boek.tarotdenieuweordening.nl. Helemaal vrij. U vindt Het hooibergsyndroom in PDF, ePUB, MOBI. Het hooibergsyndroom; Het hooibergsyndroom E.H. Goldratt. Nederlands | Paperback € 29,99 + 59 punten . Uitgave Op bestelling, levertermijn 1 à 4 weken. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis levering in je Standaard Boekhandel. Omschrijving. Goldratt ... Goldratt bespreekt in Het Hooibergsyndroom - onder informatici en beleidsmakers een bekend probleem - de voetangels en klemmen van de dataverwerking. Hij beantwoordt de vraag hoe een overvloed aan losse gegevens omgesmeed kan worden tot een eenvoudig hanteerbaar managementinstrument. \\n Goldratt bespreekt in Het Hooibergsyndroom - onder informatici en beleidsmakers een bekend probleem - de voetangels e...

INFORMATIE

AUTEUR
Eliyahu M. Goldratt
DIMENSIE
10,86 MB
BESTANDSNAAM
Het hooibergsyndroom.pdf

OMSCHRIJVING

Goldratt bespreekt in Het Hooibergsyndroom - onder informatici en beleidsmakers een bekend probleem - de voetangels en klemmen van de dataverwerking. Hij beantwoordt de vraag hoe een overvloed aan losse gegevens omgesmeed kan worden tot een eenvoudig hanteerbaar managementinstrument.

Wil je het boek lezen?Het hooibergsyndroom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eliyahu M. Goldratt. Lezen Het hooibergsyndroom Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN