Voor Dummies - Ondernemingsraad voor Dummies, 3e editie

Voor Dummies - Ondernemingsraad voor Dummies, 3e editie - Rob Latten | Stml-tunisie.org

...mies - Voor Dummies Dan Gookin paperback OP VOORRAAD ... Ondernemingsraad voor Dummies - Rob Latten, Pieter ... ... . vestiging Centrum (Den Haag) ... Projectmanagement voor Dummies, 3e editie, pocketeditie 1e druk is een boek van Stanley E. Portny uitgegeven bij Voor Dummies. ISBN 9789045353258 Dit praktische boek brengt je de beginselen van projectmanagement bij en laat je zien hoe je die gebruikt om een project succesvol te managen, van begin t Bestel iPhone voor Dummies, 3e editie van Edward C. Baig. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen be ... Uitgever - OR voor Dummies ... . Baig. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Deze nieuwe editie van 'Ondernemingsraad voor Dummies' geeft antwoord op al die vragen. Met als doel het samen vormgeven van medezeggenschap door alle betrokken partijen. Rob Latten is zelfstandig organisatieadviseur. Vanuit die rol adviseert, traint en begeleidt hij ondernemingsraden, ... Ondernemingsraad voor Dummies, 3e editie. Ondernemingsraad voor Dummies, 3e editie Ontspannen voor dummies . Opruimen voor Dummies. Opruimen voor Dummies Ouderschap voor Dummies. Ouderschap voor Dummies . Ouderschap voor Dummies . Overtuigen en beïnvloeden voor Dummies Voor Dummies - Ondernemingsraad voor Dummies is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Voor Dummies - Ondernemingsraad voor Dummies PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Voor Dummies - Ondernemingsraad voor Dummies In de nieuwe editie van Elektronica voor Dummies leer je in begrijpelijk Nederlands hoe elektriciteit werkt en Wij zijn gesloten op 21-5 (Hemelvaartsdag) en 22-5. Bestellingen geplaatst na woensdag 17:00 uur worden vanaf maandag weer verwerkt. Ondernemingsraad voor Dummies | ISBN 9789045350035 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Ondernemingsraad voor Dummies bij managementboeken-kopen.nl. Onderdeel van Boeken.com...

INFORMATIE

AUTEUR
Rob Latten
DIMENSIE
6,39 MB
BESTANDSNAAM
Voor Dummies - Ondernemingsraad voor Dummies, 3e editie.pdf

OMSCHRIJVING

Dat elke onderneming met meer dan vijftig medewerkers in Nederland een ondernemingsraad moet hebben, is algemeen bekend. Maar dan? Hoe leef je de medezeggenschap vorm? Op welke manier steek je het overleg in? Wat zijn de taken en bevoegdheden van de bestuurder, de HR-manager en de ondernemingsraad? Deze nieuwe editie van Ondernemingsraad voor Dummies geeft antwoord op al die vragen. Met als doel het samen vormgeven van medezeggenschap door alle betrokken partijen. In deze nieuwe editie zijn de nieuwste veranderingen in de wet meegenomen, alsmede aanvullingen van lezers.Rob Latten is zelfstandig organisatieadviseur. Vanuit die rol adviseert, traint en begeleidt hij ondernemingsraden, bestuurders en HR-managers in fusie-, reorganisatie- en overnametrajecten. Deze uitgave bevat bijdragen van Peter Clark, Rob van Etten, Hans Hautvast, Steven Jellinghaus, Pieter Landwehr Johan, Ineke van de Pas, Patrick Vermeulen en Bob van Weert.

Wil je het boek lezen?Voor Dummies - Ondernemingsraad voor Dummies, 3e editie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rob Latten. Lezen Voor Dummies - Ondernemingsraad voor Dummies, 3e editie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN