Handboek familiebedrijven en opvolging

Handboek familiebedrijven en opvolging - Henk Kwakkel | Stml-tunisie.org

...gers ook volop kansen liggen in het (internationale) bedrijfsleven ... Handboek familiebedrijven en opvolging -mijn bedrijf is ... ... . Bestel Handboek familiebedrijven en opvolging Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Nieuw handboek moet familiebedrijven helpen met opvolging. Henk Kwakkel schreef een handboek voor familiebedrijven, en deze is nu op de markt. Met het 'Handboek familiebedrijven en opvolging' kunnen eigenaren van familiebedrijven en [...] 0. Read More . By Kristel Hurenkamp. In Boeken. Handboek fami ... Handboek familiebedrijven en opvolging - Henk Kwakkel ... ... ...] 0. Read More . By Kristel Hurenkamp. In Boeken. Handboek familiebedrijven en opvolging | ISBN 9789024403813 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Familiebedrijven: Besturing, maatschappelijke verantwoordelijkheid. Tips bij overname, verkoop, financiering. Opvolging en continuiteit van familiebedrijven Een boek over een actueel maatschappelijk thema met praktijkvoorbeelden van grote en kleine Nederlandse ondernemingen. Voor iedereen met een hart voor familiebedrijven. Nederland telt zo'n 260.000 familiebedrijven. De komende jaren zullen veel directeureigenaren hun onderneming overdragen. Maar veel familiebedrijven hebben geen plan voor de opvolging....

INFORMATIE

AUTEUR
Henk Kwakkel
DIMENSIE
10,29 MB
BESTANDSNAAM
Handboek familiebedrijven en opvolging.pdf

OMSCHRIJVING

Handboek familiebedrijven en opvolging 1e druk is een boek van Henk Kwakkel uitgegeven bij Uitgeverij Boom. ISBN 9789024403813 Een boek over een actueel maatschappelijk thema met praktijkvoorbeelden van grote en kleine Nederlandse ondernemingen. Voor iedereen met een hart voor familiebedrijven. Nederland telt zo'n 260.000 familiebedrijven. De komende jaren zullen veel directeureigenaren hun onderneming overdragen. Maar veel familiebedrijven hebben geen plan voor de opvolging. Hierdoor kunnen eigenaren van bedrijven die al generaties in de familie zijn, te maken krijgen met een conflict tussen de zakelijke en de emotionele balans. Terwijl een scherpe strategie het opvolgingstraject juist in goede banen leidt en de familieonderneming sterker en vernieuwd de toekomst in laat stappen. Henk Kwakkel onderzocht de balans tussen bedrijfscontinu teit en familieharmonie bij familiebedrijven. Hij introduceert een praktisch model om alle aspecten van de bedrijfsoverdracht bespreekbaar te maken en te managen.

Wil je het boek lezen?Handboek familiebedrijven en opvolging in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henk Kwakkel. Lezen Handboek familiebedrijven en opvolging Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN