LICHTVOEDING

LICHTVOEDING - Jasmuheen | Stml-tunisie.org

...smuheen en Camila en Akahi, met wie wij inmiddels contact hebben ... Jeanette (62) overleed omdat ze dacht van lucht en licht ... ... .Hun zoontje Inti is ook even te zien. Na het 8 dagen proces in mei 2014 met Akahi en Camila met drie dagen zonder eten en drinken zijn we begonnen met stoppen met eten. Lichtvoeding. Sinds mei 2014 is de woongroep bezig 'voeding los te laten en te leven van licht, warmte, kleur, muziek en liefde'. De groep heeft zich laten inspireren en adviseren door een man uit ... LICHTVOEDING (Paperback). Jasmuheen's vierde boek is het fas ... LichtVoeding Dagboek - Sacarest ... ... LICHTVOEDING (Paperback). Jasmuheen's vierde boek is het fascinerende verhaal over haar persoonlijke tocht naar het lichamelijk onderhouden worden door... Nog een ding over lichtvoeding is dat we bezig zijn onze mooie planeet voor mensen onleefbaar te maken met ontbossen voor voedselproductie of leegvissen van de oceanen om nog maar te zwijgen over het gif dat we eten met de conserverings middelen. Sommigen zeggen dat we nog maar voor 40 jaar voldoende voedsel hebben voor de hele mensheid. Nieuw is ons Dagboeken Archief hier vind je een stukje Sacarest geschiedenis van vele jaren die wij op deze bijzondere plek konden doorbrengen, hoe we er voor gezorgt hebben en wat we er ontvangen hebben. We begonnen hier in Sacarest eind vorige eeuw doch hebben met dit dagboek pa...

INFORMATIE

AUTEUR
Jasmuheen
DIMENSIE
6,35 MB
BESTANDSNAAM
LICHTVOEDING.pdf

OMSCHRIJVING

Jasmuheen's vierde boek is het fascinerende verhaal over haar persoonlijke tocht naar het lichamelijk onderhouden worden door puur Licht. Het boek raakt ook onderwerpen aan als fysieke onsterfelijkheid, spiritualiteit en seksualiteit, relaties in het nieuwe millenium en gedachtenbeheersing door gebruik van krachtige programmeringen. Dit boek geeft andere, meer positieve mogelijkheden voor de hongersnood en de armoede waarmee de derde wereld, en meer recent westerse landen, te maken hebben. Het is een tocht over nieuwe, maar reeds lang bekende wegen. Velen ontdekken nu de mogelijkheid van niet een vleeseter, een vegetariër, een veganist of een fruiteter te zijn, maar nu zelfs enkel te leven op vloeistof of op ademhaling. Zij worden onderhouden en gevoed, puur door het Licht van hun eigen Goddelijke natuur. Vroeger was dit een mogelijkheid die enkel weggelegd was voor, of die behoorde bij, Wijze mannen, Heiligen en Wijzen van het Oosten. Het proces dat hier uitgelegd wordt, geeft een praktisch en spiritueel alternatief voor hen die wensen onsterfelijk te worden en het verouderingsproces willen stoppen of omkeren of die gewoonweg willen 'leven op Licht'.

Wil je het boek lezen?LICHTVOEDING in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jasmuheen. Lezen LICHTVOEDING Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN