Rituelen Helen

Rituelen Helen - Marijke Serné | Stml-tunisie.org

...spontaan te laten ontstaan, hoe veel mogelijkheden er zijn om ze vorm te geven, ook nog lang na een uitvaart ... Meld u aan voor Rituelen die helen? geannuleerd ... . Na Allerheiligen komt Allerzielen. Het moment dat we stilstaan bij het verlies van een dierbare. We gedenken en herdenken. De belevingsroute 'Rituelen Helen' op de begraafplaats aan de Nassaulaan ... Auteur: Serne troost rondom het levenseinde. Gratis verzending in Nederland. Afhalen ook mogelijk bij ons magazijn in Heerhugowaard. Al eeuwenlang worden rituelen gebruikt om te helen. In deze workshop ga je verschillende rituelen doen met ... Rituelen Helen - Marijke Serné - Paperback ... . Al eeuwenlang worden rituelen gebruikt om te helen. In deze workshop ga je verschillende rituelen doen met dans, klank en woord. Er komt ruimte, licht voor een herboren begin. We doen verschillende oefeningen om je te helpen zware energie los te laten en licht te ontvangen o.a. een h'oponopono vergevings ritueel. Een effectief rouwproces begint met een doorvoeld afscheidsritueel. In deze blog wil ik graag ingaan op afscheidsrituelen, maar niet alleen bij overlijden van een dierbare. Ik trek het graag breder, het gaat namelijk om de helende kracht van een afscheidsritueel, bij welk afscheid dan ook. Wat is een afscheidsritueel? Een afscheidsritueel is een […] Rituelen helen de breuk. Wanneer het herfst wordt, laten we de zomer achter: zonnige terrasjes, shorts en sandalen, kamperen in het groen. Het is voorbij. Dat kan lastig zijn. De eerste herfst-kilte en de donker wordende dagen kunnen tot buien van depressie en melancholie leiden. Ik ga naar Rituelen die helen? geannuleerd op 26 maart. Wie gaat er mee? Registreer je op https://uvh.paydro.com...

INFORMATIE

AUTEUR
Marijke Serné
DIMENSIE
10,63 MB
BESTANDSNAAM
Rituelen Helen.pdf

OMSCHRIJVING

Steeds meer mensen bepalen zelf hoe zij afscheid willen nemen van hun dierbaren, hoe hun eigen uitvaart eruit moet zien, of hoe zij hun geliefden willen gedenken. Zij kiezen hun eigen rituelen. Uitvaartondernemers spelen hierop in door tal van keuzemogelijkheden aan te bieden. Dat is mooi, maar het is wel belangrijk om te blijven zien dat een staalkaart van voorgekauwde mogelijkheden, hoe gevarieerd ook, voorbijg gaat aan de essentie van een ritueel. Rituelen helen is dan ook geen receptenboek voor rouwrituelen, het laat aan de hand van ervaringsverhalen zien hoe belangrijk het is ze spontaan te laten ontstaan, hoe veel mogelijkheden er zijn om ze vorm te geven, ook nog lang na een uitvaart. Ook laat het zien hoe je om kunt gaan met strijdige wensen en gaat het in op specifieke aandachtspunten bij zelfdoding, bij het overlijden van kinderen en bij het omgaan met kinderen, ouderen, gehandicapten en andere mensen die we graag willen beschermen. Een inspirerend boek over rouw en rouwverwerking.

Wil je het boek lezen?Rituelen Helen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marijke Serné. Lezen Rituelen Helen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN