Basisvaardigheden - Basisvaardigheden toegepaste scheikunde voor het HO

Basisvaardigheden - Basisvaardigheden toegepaste scheikunde voor het HO - Harm Scholte | Stml-tunisie.org

...en en, waar nodig, bij te spijkeren. Het is geschreven door docenten en sluit naadloos aan op de scheikundeprogramma's in het voortgezet onderwijs ... Basisvaardigheden toegepaste scheikunde voor het HO ... ... . Basisvaardigheden Toegepaste Scheikunde is onderdeel van de serie Basisvaardigheden. Na bestudering van de stof kun je vervolgens de eindtoetsen op de site maken. In deze tweede editie van Basisvaardigheden Toegepaste Scheikunde is meer ruimte voor uitleg en is er een duidelijker onderscheid gemaakt tussen microniveau en macroniveau. Ook is er meer aandacht voor de context van de verschillende opleidingen die het boek gebruiken. Basisvaardigheden toegepaste natuurkunde voor h ... bol.com | Basisvaardigheden artikelen kopen? Alle ... ... . Ook is er meer aandacht voor de context van de verschillende opleidingen die het boek gebruiken. Basisvaardigheden toegepaste natuurkunde voor het hoger onderwijs 2e druk is een boek van Ton van den Broeck uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers. ISBN 9789001874452 Basisvaardigheden Toegepaste Natuurkunde helpt je je natuurkundekennis op te frissen en, waar nodig, bij te spijkeren. Basisvaardigheden Toegepaste Scheikunde 1e druk is een boek van Harm Scholte uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001801960 Basisvaardigheden Toegepaste Scheikunde is een uitgave uit de 'Serie Basisvaardigheden'. Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Bestel: Basisvaardigheden toegepaste scheikunde voor het HO Bestel Basisvaardigheden toegepaste scheikunde voor het HO met ISBN/EAN 9789001874483 snel en eenvoudig. Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige studietips en de rest van je studiespullen ben je bij ons aan het juiste adres. Koop Basisvaardigheden toegepaste scheikunde HO van Scholte, Harm met ISBN 9789001874476. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Basisvaardigheden Toegepaste Scheikunde helpt je je scheikundekennis op te frissen en, waar nodig, bij te spijkeren. Inclusief handige online instaptoets voor een studieadvies op maat! Waarom kiezen voor Basisvaardigheden Toegepaste Scheikunde? * helpt Basisvaardigheden - Basisvaardigheden toegepaste scheikunde voor het HO. ... Basisvaardigheden toegepaste scheikunde voor het HO 2e druk is een boek van Harm Scholte uitgegeven bij… Meer. 31 95. 5% studentenkorting . Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel ... Het boek Basisvaardigheden toegepaste scheikunde voor het HO, geschreven door Harm Scholte, Gooitzen Zwanenburg, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gra...

INFORMATIE

AUTEUR
Harm Scholte
DIMENSIE
3,77 MB
BESTANDSNAAM
Basisvaardigheden - Basisvaardigheden toegepaste scheikunde voor het HO.pdf

OMSCHRIJVING

Basisvaardigheden - Basisvaardigheden toegepaste scheikunde voor het HO 2e druk is een boek van Harm Scholte uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers. ISBN 9789001874476 Basisvaardigheden Toegepaste Scheikunde helpt je je scheikundekennis op te frissen en, waar nodig, bij te spijkeren. Inclusief handige online instaptoets voor een studieadvies op maat!Waarom kiezen voor Basisvaardigheden Toegepaste Scheikunde?*helpt je je scheikundekennis op te frissen en bij te spijkeren;*inclusief online instaptoets voor een studieadvies op maat;*ondersteunende website met veel extra studie- en oefenmateriaal.Basisvaardigheden Toegepaste Scheikunde bevat hoofdstukken over atoombouw, bindingen, stoffen, reacties, chemisch rekenen, zouten, koolstofchemie, polymeren, zuren en bases, en redoxreacties. Ook zijn er aanvullende hoofdstukken over milieu en veiligheid, en de procesindustrie. De leerstof is opgedeeld in kleine stappen, zodat je er goed mee uit de voeten kunt. Op de linkerpagina's van het boek vind je theorie en praktijkvoorbeelden, en op de rechterpagina's oefeningen en opdrachten. De praktijkvoorbeelden zijn afkomstig uit allerlei vakgebieden waarin scheikunde een rol speelt. Achterin het boek vind je de antwoorden op de opgaven.Je start met het maken van de gratis online instaptoets. Na het maken van die instaptoets krijg je een studieadvies op maat. In dit advies staan de onderwerpen vermeld die je nog niet voldoende beheerst, met vermelding van de hoofdstukken waar je deze onderwerpen in het boek kunt terugvinden. Na bestudering van de stof kun je vervolgens de eindtoetsen op de site maken.In deze tweede editie van Basisvaardigheden Toegepaste Scheikunde is meer ruimte voor uitleg en is er een duidelijker onderscheid gemaakt tussen microniveau en macroniveau. Ook is er meer aandacht voor de context van de verschillende opleidingen die het boek gebruiken. Verder zijn in deze uitgave nieuwe onderwerpen opgenomen, zoals bijvoorbeeld groene chemie. Het boek hanteert de IUPAC-regels voor naamgeving.Basisvaardigheden Toegepaste Scheikunde is onderdeel van de serie Basisvaardigheden. Noordhoff Uitgevers heeft deze serie ontwikkeld om deficiënties van studenten op het gebied van taal, rekenen en exacte vakken te verhelpen. Het boek is ook verkrijgbaar als e-book.Online ondersteuningOp de ondersteunende website vind je (instap)toetsen, voorbeeldopgaven met uitleg, animaties van microprocessen en uitwerkingen. Zo kun je zelf uitgebreid oefenen met de theorie.

Wil je het boek lezen?Basisvaardigheden - Basisvaardigheden toegepaste scheikunde voor het HO in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Harm Scholte. Lezen Basisvaardigheden - Basisvaardigheden toegepaste scheikunde voor het HO Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN