Het Geheim Van De Trainer

Het Geheim Van De Trainer - Lianne Kaufman | Stml-tunisie.org

... de trainer, hét handboek voor de beginnende en ervaren trainer, is nu volledig geactualiseerd, aangevuld met nieuwe inzichten en voorzien van nog meer voorbeelden ... Het geheim van de trainer - NRC Webwinkel ... . Dat is Het geheim van de trainer, hét handboek voor de beginnende en ervaren trainer. Deze tweede editie is volledig geactualiseerd, aangevuld met nieuwe inzichten en voorzien van nog meer voorbeelden. De auteurs nemen de hoofdingrediënten van succesvolle trainingen uitgebreid onder de loep: ... Het Geheim Van De Trainer. Auteur: Lianne Kaufman. Nederlands 161 pagina's. FT Prentice Hall. november 2005. Samenvatting. Het geheim van de trainer is een prak ... Het geheim van de trainer, 2e editie door Lianne Kaufman ... ... ... Het Geheim Van De Trainer. Auteur: Lianne Kaufman. Nederlands 161 pagina's. FT Prentice Hall. november 2005. Samenvatting. Het geheim van de trainer is een praktische gids voor iedereen die professioneel bezig wil zijn in het trainersvak. Het geheim van de trainer | ISBN 9789043021364 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Omdat ik in de docentencursus ben gestapt met een iets andere achtergrond dan de meeste van mijn medecursisten (ik zie studenten/docenten vaak maar een keer en geef geen hoorcolleges aan honderd studenten bijvoorbeeld) leek het boek 'Het Geheim van de Trainer' mij een interessante uitgave om te gebruiken voor mijn literatuurpresentatie. De auteurs, Lianne Kaufman… Overzichtelijk, praktisch en compleet. Dat is Het geheim van de trainer, hét handboek voor de beginnende en ervaren trainer. Deze tweede editie is volledig geactualiseerd, aangevuld met nieuwe inzichten en voorzien van nog meer voorbeelden. De auteurs nemen de hoofdingrediënten van succesvolle trainingen uitgebreid onder de loep: leerdoelen, deel Overzichtelijk, praktisch en compleet. Dat is Het geheim van de trainer, hét handboek voor de beginnende en ervaren trainer. Deze tweede editie is volledig geactualiseerd, aangevuld met nieuwe inzichten en voorzien van nog meer voorbeelden. De auteurs nemen de hoofdingrediënten van succesvolle trainingen uitgebreid onder de loep: leerdoelen, deelnemers, didactische werkvormen, hulpmiddelen ......

INFORMATIE

AUTEUR
Lianne Kaufman
DIMENSIE
7,11 MB
BESTANDSNAAM
Het Geheim Van De Trainer.pdf

OMSCHRIJVING

In Het geheim van de trainer toolbox vind je alle ingrediënten voor een succesvolle training. Deze box bevat de tweede editie van Het geheim van de trainer en de Trainer Toolbox.Het geheim van de trainer, hét handboek voor de beginnende en ervaren trainer, is nu volledig geactualiseerd, aangevuld met nieuwe inzichten en voorzien van nog meer voorbeelden. De tweede editie geeft duidelijke handreikingen voor het opzetten, uitvoeren en evalueren van (in-company) trainingen.De belangrijkste tips en slimme tools uit de praktijk lees je in de Trainer Toolbox. Dit uitklapboekje inspireert met treffende beelden en stelt je essentiële vragen over het werken met groepen. Met deze box bevat het trainersvak geen geheimen meer voor je.

Wil je het boek lezen?Het Geheim Van De Trainer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lianne Kaufman. Lezen Het Geheim Van De Trainer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN