Het Groot Profielenboek

Het Groot Profielenboek - Wilko van Zijverden | Stml-tunisie.org

...tarted ... Het Groot Profielenboek: Fysische geografie voor archeologen [Paperback] Wilko van Zijverden(Author); Jos de Moor(Author) $75 ... Het Groot Profielenboek: Amazon.es: van Zijverden, Wilko ... ... .00. Qty: Add to Cart-OR-OR. Add to Wishlist | Email to a Friend; ISBN: 9789088902734 ... Het groot profielenboek - W.k. van Zijverden J. de Moor Jouw boekenplank Wil ik lezen. Wil ik lezen; Nu aan het lezen; Gelezen; Verwijderen; Favorieten Verlanglijstje In bezit Uitgeleend {{title}} Nieuwe plank maken; Loading; De wijzigingen zijn opgeslagen; Jouw waardering ... Summary - Het groot profielenboek . 1 Begrippen en tijdskader; In het eerste hoofdstuk wordt een indeling gemaakt op drie niveaus di ... Documentatie | MCB ... ... Summary - Het groot profielenboek . 1 Begrippen en tijdskader; In het eerste hoofdstuk wordt een indeling gemaakt op drie niveaus die voor het tentamen moeten worden geleerd. Het eerste niveau (serie) zijn het Pleistoceen (2.6 mln-10.000 jr BP) en Holoceen (10.000 jr BP-nu). Bestel Het groot profielenboek Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Het Groot Profielenboek: Amazon.es: van Zijverden, Wilko, de Moor, Jos: Libros en idiomas extranjeros...

INFORMATIE

AUTEUR
Wilko van Zijverden
DIMENSIE
4,98 MB
BESTANDSNAAM
Het Groot Profielenboek.pdf

OMSCHRIJVING

Het groot profielenboek 1e druk is een boek van W.K. van Zijverden uitgegeven bij Sidestone Press. ISBN 9789088902734 In de archeologische praktijk wordt veel van de archeoloog in het veld gevraagd. Hij/zij is het welbekende schaap met de vijf poten. Naast de dagelijkse bureaucratische rompslomp blijft helaas vaak te weinig tijd over voor de archeologische inhoudelijke kant van het werk en dan dient de veldarcheoloog zich ook nog eens bezig te houden met ''het profiel''.Dit boek beoogt de veldarcheoloog enig houvast te bieden bij de documentatie en interpretatie van ''het profiel'' en probeert een antwoord te geven op vragen die veel in het veld worden gesteld. Waarom is de bepaling van het koolzure kalkgehalte van een sediment zo belangrijk? Wat is het verschil tussen een rivierduin en een donk? Hoe en hoe snel ontstaat een podzol? Is een eerdlaag hetzelfde als een esdek? Bevat het profiel nog voldoende stuifmeelkorrels voor een zinvolle analyse? Wat zegt een EZ23 op de bodemkaart nu eigenlijk? In dit boek vind je het antwoord op bovenstaande en vele andere vragen.De schrijvers van het boek zijn beiden werkzaam als fysisch geograaf bij EARTH Integrated Archaeology. Wilko van Zijverden begon zijn carri re in de archeologie in 1993 en verzorgt daarnaast sinds 2007 onderwijs in de aardwetenschappen bij de opleiding Archeologie van SAXION in Deventer. Jos de Moor werkt sinds 2001 als fysisch geograaf in het archeologisch werkveld.

Wil je het boek lezen?Het Groot Profielenboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wilko van Zijverden. Lezen Het Groot Profielenboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN