Beleggen is niet eng

Beleggen is niet eng - Manno van den Berg | Stml-tunisie.org

...e drempels weg. Beleggen is niet ingewikkeld, risicovol en tijdrovend, zoals veel mensen denken ... Is beleggen eng? - Jouw Informatie ... . Het kan namelijk best simpel zijn en is al interessant vanaf kleine bedragen. Alle begin is moeilijk. Dat geldt ook voor beginnen met beleggen. Dit kan best eng zijn. Het gaat tenslotte om geld. Uw geld. Maar als u goed oplet, uw huiswerk doet, uw risico beperkt en de grootste valkuilen vermijdt, dan ziet u dat beleggen helemaal niet eng is. Beleggen is niet eng. een slimme en simpele aanpak voor iedereen. Manno van den Berg; Peter S ... Webinar: Beleggen is niet eng, ook nu niet! ... . Beleggen is niet eng. een slimme en simpele aanpak voor iedereen. Manno van den Berg; Peter Siks. Prijs: € 9,99 (onder voorbehoud) Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad: Bindwijze: Boek, Paperback (04-12-2014) Genre: Beleggen: Boekenliefde.nl: Beleggen is niet eng op boekenliefde.nl ... Koop Beleggen is niet eng van Siks, Peter Berg, Manno van den met ISBN 9789047008125. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Dat is niet handig." Siks komt binnenkort met een nieuw boek: Beleggen Is Niet Eng. "Nederlanders zien beleggen vaak als gokken, maar dat is niet zo. Beleggen wint het van sparen op lange termijn rendement." Dan moet je wel het lef hebben om in meerdere bedrijven te beleggen en een lange adem hebben. 6 gedachten over " Beleggen is eng… Birgit van Knoppen 16 april 2018 om 11:00. Ik ben het half met E-legal eens. Beleggen kan heel lucratief zijn, maar een appeltje voor de dorst op de rekening is ook niet erg. Bang om te beleggen? Nergens voor nodig! Beleggen is niet ingewikkeld, risicovol en tijdrovend, zoals veel mensen denken. In deze toegankelijke gids halen de auteurs alle drempels weg. Beleggen kan namelijk best simpel zijn en is al interessant vanaf kleine bedragen. Het levert op termijn meer op dan elke maand geld op een spaarrekening zetten. Let op! Beleggen kent risico op verlies. 🔒 Beveiligd door SSL. Copyright © 2020 Beleggen.tips Alle Rechten Voorbehouden. Contact; Links; Disclaimer; Sitemap Beleggen lijkt soms eng, omdat je van tevoren niet weet hoe je vermogen zich gaat ontwikkelen. Als je op een verstandige wijze met de risico's omspringt, kan je echter uitzicht krijgen op een rendement dat mogelijk hoger ligt dan de spaarrente. Is beleggen eng? Nee, beleggen is niet eng. Maar het is wel belangrijk dat je weet wat je doet en waarom je dat doet. Als je de risico's van het beleggen afzet tegen het rendement ervan, dan is beleggen een goede manier om je geld beter te laten renderen....

INFORMATIE

AUTEUR
Manno van den Berg
DIMENSIE
10,98 MB
BESTANDSNAAM
Beleggen is niet eng.pdf

OMSCHRIJVING

Bang om te beleggen? Nergens voor nodig! In deze toegankelijke gids 'Beleggen is niet eng' halen auteurs Peter Siks en Menno van den Berg alle drempels weg. Beleggen is niet ingewikkeld, risicovol en tijdrovend, zoals veel mensen denken. Het kan namelijk best simpel zijn en is al interessant vanaf kleine bedragen. Het levert op termijn meer op dan elke maand geld op een spaarrekening zetten. Je hoeft dus echt geen professionele belegger te zijn om op de beurs geld te verdienen. De auteurs weten waarover ze het hebben. Ze volgen de beurs al vele jaren, Van den Berg als financieel journalist, Siks als beleggingstrainer. Die kennis en ervaring hebben ze vertaald in een simpel doch effectief beleggingsadvies. Dit boekje maakt van de lezer geen beursgoeroe, maar met hun aanpak kan echt iedereen direct met beleggen beginnen.

Wil je het boek lezen?Beleggen is niet eng in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Manno van den Berg. Lezen Beleggen is niet eng Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN