Can Do Welzijn Leerwerkboek Deel A+B

Can Do Welzijn Leerwerkboek Deel A+B - Kees van Daalen | Stml-tunisie.org

...ne componenten: Can Do Mbo-breed, Can Do Economie en Can Do Welzijn ... Amazon.it: Can Do Welzijn Leerwerkboek Deel A+B - Kees van ... ... . Elk leerwerkboek wordt aangevuld met een online component. De leerwerkboeken zijn bedoeld voor leerlingen op niveau 2, 3 en 4 van het mbo en bieden voldoende stof voor de gehele opleiding. Can Do Welzijn is een methode Engels voor mbo-studenten die een opleiding volgen binnen het domein Welzijn.De methode bestaat uit twee leerwerkboeken en het digitale oefen- en toetsprogramma Can Do Online.Can Do Welzijn biedt zowel generiek als beroepsgericht Engels op E ... Can Do Welzijn, leerwerkboek deel A+B (set) ... .Can Do Welzijn biedt zowel generiek als beroepsgericht Engels op ERK-niveau A2 en B1.De methode bereidt volledig voor op het centraal examen (CE) en het instellingsexamen (IE) Engels. Can Do bereidt hiermee volledig voor op het komende centraal ontwikkeld examen (COE) Engels én op het instellingsexamen (IE). Can Do bestaat uit drie onafhankelijke leerwerkboeken met online componenten: C...

INFORMATIE

AUTEUR
Kees van Daalen
DIMENSIE
3,89 MB
BESTANDSNAAM
Can Do Welzijn Leerwerkboek Deel A+B.pdf

OMSCHRIJVING

De methode Can Do is ontwikkeld op basis van de can do-statements uit het Referentiekader Moderne Vreemde Talen in het mbo. De methode biedt taaltaken op niveau A1-A2, B1 en B2 uit de meest voorkomende werkprocessen. Can Do bereidt hiermee volledig voor op het komende centraal ontwikkeld examen (COE) Engels én op het instellingsexamen (IE).Can Do bestaat uit drie onafhankelijke leerwerkboeken met online componenten: Can Do Mbo-breed, Can Do Economie en Can Do Welzijn. Elk leerwerkboek wordt aangevuld met een online component. De leerwerkboeken zijn bedoeld voor leerlingen op niveau 2, 3 en 4 van het mbo en bieden voldoende stof voor de gehele opleiding.De opdrachten in Can Do zijn overzichtelijk opgedeeld in twee categorieën:- vaardigheidstraining (inclusief opdrachten woorden en uitdrukkingen);- opdrachten grammatica.De vaardigheidstraining is opgedeeld in Everyday life en Working life. In Everyday life oefent de leerling met algemene opdrachten Engels. Working life biedt beroepsgerichte opdrachten Engels. Het leerwerkboek Can Do Mbo-breed is bedoeld voor alle mbo-opleidingen behalve de sectoren Economie en Welzijn. Voor deze sectoren zijn de sectorgerichte leerwerkboeken Can Do Economie en Can Do Welzijn ontwikkeld. Deze leerwerkboeken hebben dezelfde opzet als Can Do Mbo-breed. De opdrachten worden echter in de context van de sectoren Economie en Welzijn aangeboden. Elk leerwerkboek bevat achterin een opzoekdeel. In het opzoekdeel zijn woordenlijsten, uitdrukkingen en een grammatica-overzicht per unit opgenomen.

Wil je het boek lezen?Can Do Welzijn Leerwerkboek Deel A+B in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kees van Daalen. Lezen Can Do Welzijn Leerwerkboek Deel A+B Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN