Zorgdomotica

Zorgdomotica - Hoof, Joost van | Stml-tunisie.org

...en toekomstgerichte oplossing. Zorgdomotica oplossingen voor zorgorganisaties Vraaggerichte technologie Ingericht op het zorgproces ... Wat is Domotica (Domotis) ... . Meer info? Bel onze specialisten via 055- 368 1329 Door toepassing van domotica is het voor ouderen mogelijk langer thuis te blijven wonen. En als het dan toch noodzakelijk is naar een verzorgingshuis te gaan, maken state-of-the-art oplossingen hun leven daar prettiger en veiliger. De redactie van Domotica.nl zet de mooiste voorbeelden van zorgdomotica op een rijtje. Casenio Zorgdomotica 1e druk is een boek v ... Zorgdomotica | 's Heeren Loo ... . De redactie van Domotica.nl zet de mooiste voorbeelden van zorgdomotica op een rijtje. Casenio Zorgdomotica 1e druk is een boek van Eveline Wouters uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031392322 Mensen worden steeds ouder en blijven in absolute zin langer gezond. Ook ouderen willen graag baas zijn over hun leven en daar hoort ook bij het kunnen blijven wonen in het huis waar ze vaak al jaren wonen en zich thuis voelen. Zorgdomotica is geschreven voor iedereen die te maken heeft of krijgt met zorgdomotica: zowel de mensen die nu en in de toekomst als zorgverlener werken, als zij die zich juist met de ontwikkeling en installatie van technologie (gaan) bezighouden. Topaz levert en maakt gebruik van zorgdomotica. Dit zijn technische oplossingen in huis die veiligheid of gemak brengen. In Topaz Vlietwijk zorgt domotica ervoor dat ouderen met dementie optimale bewegingsvrijheid hebben in een veilige omgeving. Wat is (zorg) domotica. Domotica is een samentrekking van domus (huis) en informatica; woninggebonden technologische toepassing ter ondersteuning van het langer zelfstandig blijven wonen van ouderen en mensen met een lichamelijke beperking; het begrip 'domotica' is op te splitsen in toepassingsgebieden (zoals veiligheid of monitoring), functies (zoals deur openers, telefonie, intercom). Zorgdomotica is geschreven voor iedereen die te maken heeft of krijgt met zorgdomotica: zowel de mensen die nu en in d...

INFORMATIE

AUTEUR
Hoof, Joost van
DIMENSIE
6,3 MB
BESTANDSNAAM
Zorgdomotica.pdf

OMSCHRIJVING

Zorgdomotica 1e druk is een boek van Eveline Wouters uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031392322 Mensen worden steeds ouder en blijven in absolute zin langer gezond. Ook ouderen willen graag baas zijn over hun leven en daar hoort ook bij het kunnen blijven wonen in het huis waar ze vaak al jaren wonen en zich thuis voelen. Tegelijkertijd hebben ouderen op latere leeftijd meer hulp nodig bij de dagelijkse activiteiten en krijgen vaak ook diverse grotere en kleinere beperkingen ten aanzien van hun gezondheid te verduren. Het aantal jongere mensen dat hulp kan verlenen neemt juist af. De tijd is dan ook rijp voor slimme technologie, waar zorgdomotica er een van is. Wat wordt eigenlijk bedoeld met zorgdomotica? Wat kan men ermee en wat niet? Wie heeft er iets aan en hoe verandert het werk van de installateur en de zorgverlener erdoor? Hoe kan bevorderd worden dat de toepassing ervan succesvol verloopt? Welke ervaringen zijn er al mee? Op deze en andere vragen wordt in dit boek antwoord gegeven. Zorgdomotica is geschreven voor iedereen die te maken heeft of krijgt met zorgdomotica: zowel de mensen die nu en in de toekomst als zorgverlener werken, als zij die zich juist met de ontwikkeling en installatie van technologie (gaan) bezighouden. Want een ding is zeker: de demografische en sociaal-economische veranderingen vragen om slimme en innovatieve oplossingen, en dat betekent tevens slim samenwerken tussen de verschillende disciplines. Op die manier wordt zorgdomotica een succes en is het mogelijk een kwalitatief goede of zelfs betere zorg te bereiken.

Wil je het boek lezen?Zorgdomotica in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hoof, Joost van. Lezen Zorgdomotica Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN