Recht begrepen - Arbeidsrecht begrepen

Recht begrepen - Arbeidsrecht begrepen - E.B. Wits | Stml-tunisie.org

... hoger onderwijs. Minder wetenschappelijk-theoretisch en meer praktijkgericht ... Boek: Socialezekerheidsrecht begrepen - Springest ... . Minder historie en meer de bedoeling van de wetgever. Minder tekst achter elkaar en meer visualisatie. Dit is de samenvatting van het boek "Arbeidsrecht begrepen". De auteur(s) van het boek is/zijn P M H J van Grinsven, H C Geugjes, H N M Soemers. Het ISBN van dit boek is 9789089744326 of 9089744320. Deze samenvatting is geschreven door studenten die effectief studeren met de studietool van Study Smart With Chris. Arbeidsrecht begrepen behandelt het individuele arbeidsrecht voor studenten ... bol.com | Recht begrepen - Arbeidsrecht begrepen ... ... . Arbeidsrecht begrepen behandelt het individuele arbeidsrecht voor studenten in het hoger onderwijs. Minder wetenschappelijk-theoretisch en meer praktijkgericht. Minder historie en meer de bedoeling van de wetgever. Minder tekst achter elkaar en meer visualisatie. Heldere schema's, checklists en praktijkcases ondersteunen de tekst. Kortom: het boek is vooral praktisch bruikbaar en de inhoud ... Recht begrepen - Arbeidsrecht begrepen 8e druk is een boek van H.C. Geugjes uitgegeven bij Boom Juridische uitgevers. ISBN 9789462904620 Arbeidsrecht begrepen behandelt het individuele arbeidsrecht voor studenten in het hoger onderwijs. Minder wetenschappelijk-theoretisch en meer praktijkgericht. Minder historie en meer de bedoeling van de ... Arbeidsrecht begrepen behandelt het individuele arbeidsrecht voor studenten in het hoger onderwijs. Minder wetenschappelijk-theoretisch en meer praktijkgericht. Minder historie en meer de bedoeling van de wetgever. Minder tekst achter elkaar en meer visualisatie. Heldere schema's, checklists en praktijkcases ondersteunen de tekst. Kortom: het boek is vooral praktisch bruikbaar en de inhoud ... Hannie Geugjes is als hoofddocent arbeids- en socialezekerheidsrecht verbonden aan het Instituut voor Recht van de Hogeschool Utrecht. Daarnaast is zij medeauteur van Arbeidsrecht begrepen. Jan Heinsius bekend van Boom Basics Arbeidsrecht en Boom Basics Socialezekerheidsrecht is voormalig universitair docent Sociaal recht, thans fellow van de Graduate School Faculteit der Rechtsgeleerdheid van ......

INFORMATIE

AUTEUR
E.B. Wits
DIMENSIE
10,83 MB
BESTANDSNAAM
Recht begrepen - Arbeidsrecht begrepen.pdf

OMSCHRIJVING

Recht begrepen - Arbeidsrecht begrepen 7e druk is een boek van H.C. Geugjes uitgegeven bij Boom Juridische uitgevers. ISBN 9789462902039 Arbeidsrecht begrepen behandelt het individuele arbeidsrecht voor studenten in het hoger onderwijs. Minder wetenschappelijk-theoretisch en meer praktijkgericht. Minder historie en meer de bedoeling van de wetgever. Minder tekst achter elkaar en meer visualisatie. Heldere schema's, checklists en praktijkcases ondersteunen de tekst. Kortom: het boek is vooral praktisch bruikbaar en de inhoud ligt op behoorlijk juridisch niveau.In het boek wordt voortdurend geschakeld tussen de inhoud van de arbeidsovereenkomst, de wet en de cao. Ook vindt er een koppeling plaats tussen het arbeidsrecht en de sociale zekerheid, op sommige onderdelen een Siamese tweeling.

Wil je het boek lezen?Recht begrepen - Arbeidsrecht begrepen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E.B. Wits. Lezen Recht begrepen - Arbeidsrecht begrepen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN