Jaarverslaggeving Opgaven

Jaarverslaggeving Opgaven - P. Epe | Stml-tunisie.org

...aanbiedingen in mei -Bekijk alles met jaarverslaggeving opgaven! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats ... Jaarverslaggeving opgaven - Peter Epe, Wim Hoffmann ... ... . Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Jaarverslaggeving / Opgaven. Auteur:Peter Epe. Nederlands; 282 pagina's; Noordhoff Uitgevers B.V. september 2011; Samenvatting. Jaarverslaggeving is het complete standaardwerk voor de studie in externe verslaggeving op HBO/WO-niveau. Het boek is zeer studentvriendelijk: ... Zorginstellingen, jeugdhulpaanbieders, regionale ambulance ... Jaarverslaggeving opgaven | 9789001834531 | tweedehands ... ... . Het boek is zeer studentvriendelijk: ... Zorginstellingen, jeugdhulpaanbieders, regionale ambulance voorzieningen, Veilig Thuis-instellingen en gecertificeerde instellingen leggen ieder jaar verantwoording af over hun prestaties. Op jaarverantwoordingzorg.nl vindt u alle informatie over dit proces. Jaarverslaggeving opgaven 9789001875312. Koop dit studieboek op bookmatch.nl, een marktplaats met 200.000 Tweedehands studieboeken . Geen risico met vooraf betalen want wi jaarverslaggeving | opgaven, werk. Taal Nederlands Vers. datum 01/08/2011 NSTC 9789001797799 Met Jaarverslaggeving opgaven kunnen studenten aan de hand van verschillende opdrachten de kennis van de stof toetsen en verder uitdiepen. De vele relevante cases geven studenten een goed beeld van de praktijk. Jaarverslaggeving opgaven is gericht op opleidingen als Accountancy, Bedrijfseconomie, Fiscale Economie en Financial Services Management. 7 Woord vooraf bij de zesde druk In de zesde druk van het theorieboek Jaarverslaggeving zijn de ontwikkelingen in de regelgeving in kaart gebracht. In de zesde druk van het opgavenboek zijn de opgaven daaraan aangepast. Bovendien zijn er per hoofdstuk 10 meerkeuzevragen toegevoegd. De hoofdstukken 1 tot en met 19 van dit opgavenboek lopen parallel met de hoofdstukken uit het theorieboek. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Jaarverslaggeving / Opgaven, geschreven door Peter Epe & W. Koetzier. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over waarderingsgrondslagen, M5.1, Accounting, Externe Verslaggeving, Externe verslaggeving, Financial, Jaar 3 & Jaarverslaggegeving ... Met Jaarverslaggeving opgaven kunnen studenten aan de hand van verschillende opdrachten de kennis van de stof toetsen en verder uitdiepen. De vele relevante cases geven studenten een goed beeld van de praktijk. Jaarverslaggeving opgaven is gericht op opleidingen als Accountancy, Bedrijfseconomie, Fiscale Economie en Financial Services Management....

INFORMATIE

AUTEUR
P. Epe
DIMENSIE
10,83 MB
BESTANDSNAAM
Jaarverslaggeving Opgaven.pdf

OMSCHRIJVING

Jaarverslaggeving opgaven sluit naadloos aan op het leerboek en vormt samen met de website een complete leermethode waarmee studenten grip krijgen op dit onderdeel van financieel management.Waarom kiezen voor Jaarverslaggeving opgaven?* Uitstekende aanvulling op het tekstboek;* met veel extra opdrachten om mee te oefenen;* met actuele en herkenbare cases.Met Jaarverslaggeving opgaven kunnen studenten aan de hand van verschillende opdrachten de kennis van de stof toetsen en verder uitdiepen. De vele relevante cases geven studenten een goed beeld van de praktijk. Jaarverslaggeving opgaven is gericht op opleidingen als Accountancy, Bedrijfseconomie, Fiscale Economie en Financial Services Management. Het boek is ook verkrijgbaar als e-book.Wat is nieuw in de achtste editie van Jaarverslaggeving opgaven?Het aantal opdrachten en cases is flink uitgebreid en sluit aan op de actuele onderwerpen in het tekstboek.Over de auteurDr. Peter Epe is registeraccountant en als docent verbonden aan de opleiding Accountancy van Nyenrode Business Universiteit en de Hogeschool Windesheim. Binnen de opleiding Accountancy van Nyenrode is hij ook voorzitter van de kerngroepen Financial Accounting en Issues in Financial Accounting. Daarnaast biedt hij cursussen aan op het gebied van accountancy en bedrijfseconomie en adviseert hij accountantskantoren op het terrein van de externe verslaggeving. Van zijn hand zijn verscheidene boeken verschenen op het gebied van bedrijfsadministratie, management accounting en financiering.

Wil je het boek lezen?Jaarverslaggeving Opgaven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P. Epe. Lezen Jaarverslaggeving Opgaven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN