Rendement - Marketing & communicatie Niveau 3&4 Deel 1 Leerwerkboek

Rendement - Marketing & communicatie Niveau 3&4 Deel 1 Leerwerkboek - Inge Berg | Stml-tunisie.org

...ommunicatie Niveau 3&4 Deel 1 Leerwerkboek, geschreven door Inge Berg, Henk Tijssen (9789006372274 Marketing & communicatie / Niveau 3&4 deel 2 / Leerwerkboek - Rendement van Henk Tijssen (boek, paperback, ISBN 9789006372281) ... Rendement | Economie | mbo | ThiemeMeulenhoff ... . Basisboek Marketing en Communicatie 2 is een basisboek dat studenten helpt marketing en communicatie te begrijpen en in... Samenvatting van het leerwerkboek Marketing & Communicatie 1 - MBO Rendement Commerciële Beroepen. Het gehele boek (hoofdstuk 1 t/m hoofdstuk 8, behalve h.5) is verwerkt in het document. Het document is voorzien van een duidelijke structuur, inhoudsopgave, begrippen die dik gedrukt zijn en er wordt veel gebruikt van opso ... Rendement - Marketing & communicatie Niveau 3&4 deel 2 ... ... . Het gehele boek (hoofdstuk 1 t/m hoofdstuk 8, behalve h.5) is verwerkt in het document. Het document is voorzien van een duidelijke structuur, inhoudsopgave, begrippen die dik gedrukt zijn en er wordt veel gebruikt van opsommingen waardoor leren nog eenvoudiger wordt. Rendement - marketing & communicatie niveau 3&4 deel 1 leerwerkboek 2e druk is een boek van inge berg uitgegeven bij thiem Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden € 25,00 14 mei. '20 Het vernieuwde lesmateriaal van de lesmethode economie voor het mbo voldoet volledig aan de eisen van de kwalificatiedossiers Commercie en Marketing, Communicatie & Evenementen. Rendement biedt extra oefenmateriaal en inspirerende praktijkcasussen. Sluit aan op diverse leerstijlen....

INFORMATIE

AUTEUR
Inge Berg
DIMENSIE
3,82 MB
BESTANDSNAAM
Rendement - Marketing & communicatie Niveau 3&4 Deel 1 Leerwerkboek.pdf

OMSCHRIJVING

Rendement - Marketing & communicatie Niveau 3&4 Deel 1 Leerwerkboek 2e druk is een boek van Inge Berg uitgegeven bij ThiemeMeulenhoff bv. ISBN 9789006372274 Basisboek Marketing en Communicatie 1 is een echt basisboek dat studenten helpt marketing en communicatie te begrijpen en in perspectief te zien. Belangrijke onderwerpen als de marketingmix, communicatievormen, beleid, strategie en planning komen uitgebreid aan de orde. Ook detailhandelsmarketing komt aan bod. Voor de begrippen in dit boek zijn de NIMA definities gebruikt, wat het boek ook zeer geschikt maakt ter voorbereiding op NIMA examens. De uitgave Marketing en Communicatie 1 maakt deel uit van de methode Rendement. Marketing en Communicatie 1 sluit volledig aan bij de kwalificatiedossiers Commercie & Marketing en Communicatie & Evenementen. Rendement - Methode voor de commerciële beroepen De methode Rendement biedt lesstof op mbo-niveau voor de opleidingen Medewerker marketing en communicatie, (Junior) Accountmanager, Commercieel medewerker en Medewerker evenementenorganisatie. Het materiaal sluit volledig aan bij de eisen van de nieuwe kwalificatiedossiers. Rendement sluit daarnaast volledig aan op de NIMA A1-eindtermen. Het werken met Rendement biedt daarmee het grote voordeel dat studenten zich direct voorbereiden op het NIMA A1-examen, zonder dat er aanvullend lesmateriaal nodig is. Veel grote bedrijven en werving en selectiebureaus vragen in hun vacatures voor commerciële functies om een NIMA-diploma. Tevens wordt er bij de ontwikkeling nauwe aansluiting gezocht bij Stichting Praktijkleren. Het werken met Rendement vergroot de kansen op de arbeidsmarkt. De serie Rendement houdt nadrukkelijk rekening met leerstijlen van studenten en onderwijsstijlen van docenten. De student wordt uitgenodigd om op een eigen manier de leerstof en opdrachten te verwerken, waarbij een doel voorop staat: voorbereiden op succes in een commercieel beroep. Rendement heeft een doordachte didactische opbouw met een heldere structuur. De methode is ingedeeld in zes herkenbare leerfasen: oriëntatie (met startcasus en prikkelende vragen), theorie, verwerking (inclusief veel kennis- en inzichtvragen), toepassing (waaronder casussen die het nadenken bevorderen), evaluatie en toetsing. Door deze indeling is de methode passend voor iedere student, ongeacht de leerstijl. Klassikaal, individueel of in groepsverband: Rendement is de ideale basis voor een commerciële opleiding. Bovendien wordt er aandacht besteed aan de verschillende niveaus, de aansluiting op het vmbo en de doorstroming naar het hbo.

Wil je het boek lezen?Rendement - Marketing & communicatie Niveau 3&4 Deel 1 Leerwerkboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Inge Berg. Lezen Rendement - Marketing & communicatie Niveau 3&4 Deel 1 Leerwerkboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN