De 5 talen van de Liefde van Tieners

De 5 talen van de Liefde van Tieners - Gary Chapman | Stml-tunisie.org

...van de liefde van tieners. Download duizenden e-boeken, boeken, romans in EPUB, MOBI-formaat, PDF gratis en zonder registratie op onze website ... De vijf talen van de liefde van tieners door Gary Chapman ... ... . Onze website is een gratis blog waarmee u gratis pdf-boeken, digitale boeken en alle pdf-boeken gratis kunt downloaden. De 5 talen van de liefde van tieners | ISBN 9789063537012 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Geschreven bij De 5 talen van de liefde van kinderen. Ik vond dit een heel erg goed boek. Ik heb dit boek gelezen, omdat ik een opleiding do ... De 5 talen van de liefde van tieners | Topboeken ... . Geschreven bij De 5 talen van de liefde van kinderen. Ik vond dit een heel erg goed boek. Ik heb dit boek gelezen, omdat ik een opleiding doe met kinderen. En ik het soms heel moeilijk vond om me goed te verplaatsen in een kind en het dan ook goed en duidelijk te begrijpen. Dit boek borduurt voort op het allereerste boek van Gary Chapman: De vijf talen van de liefde. We hadden eerder al eens het boek De vijf talen van de liefde van kinderen behandeld. Nu volgt het boek over tieners. Voor de moeders die tieners in huis hebben zal het geen openbaring zijn dat tieners heel anders kunnen zijn dan een paar jaar geleden ... 'De 5 talen van de liefde van tieners' door Gary Chapman - Onze prijs: €10,95 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Bewustwording over deze vijf talen der liefde kan zorgen voor meer begrip in de relatie. Ik vouw wat vaker de was op, hij zegt wat vaker hoe leuk mijn haar zit. Soms kan het zo simpel zijn. Elkaar écht verstaan. Van de ander weten wat hij/zij belangrijk vindt in de relatie, is de sleutel naar meer liefdesgeluk. van hen houden. Maar 't is niet makkelijk dat aan hen te communiceren. Je begrijpt elkaar al gauw verkeerd. Vooral omdat de één een heel andere manier heeft om liefde te geven en te ontvangen dan de ander. Onderzoek heeft uitgewezen dat ouders de meeste invloed hebben op het leven van een tiener, nog veel meer dan hun eigen leeftijdsgenoten. Gary Chapman zet in het boek de Vijf talen van de liefde van Tieners uiteen hoe ouders hun tieners kunnen begrijpen en liefhebben. Essentieel is daarvoor het herkennen van hun zogenoemde "liefdestaal" . Het is een hele uitdaging om aan tieners te laten merken dat mensen van hen houden. De 5 talen van de liefde van tieners Gary Chapman. Tieners hebben er heel veel ...

INFORMATIE

AUTEUR
Gary Chapman
DIMENSIE
6,10 MB
BESTANDSNAAM
De 5 talen van de Liefde van Tieners.pdf

OMSCHRIJVING

Tieners hebben er - net als volwassenen trouwens - vreselijk veel behoefte aan te weten dat mensen in hun omgeving van hen houden. Maar 't is niet makkelijk dat aan hen te communiceren! Dat is een hele uitdaging. Vooral omdat de één een heel andere manier heeft dan de ander om liefde te geven en te ontvangen.Je begrijpt elkaar al gauw verkeerd. Onderzoek heeft uitgewezen dat ouders de meeste invloed hebben op het leven van een tiener, nog veel meer dan hun eigen leeftijdsgenoten. De sleutel om de deur naar het hart van tieners open te krijgen bestaat er volgens dr. Gary Chapman in dat we liefde leren uit te drukken in een taal die ze begrijpen.

Wil je het boek lezen?De 5 talen van de Liefde van Tieners in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gary Chapman. Lezen De 5 talen van de Liefde van Tieners Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN