Bedreigde wethouders

Bedreigde wethouders - Diana Marijnissen | Stml-tunisie.org

...meester en wethouders oftewel het dagelijks bestuur van de gemeente ... Man aangehouden voor bedreigen Bergse wethouder Arjan van ... ... . Nog geen oplossing gevonden voor met sluiting bedreigde school in Est. EST - Er wordt van alles geprobeerd om de enige basisschool in Est, die met sluiting wordt bedreigd, overeind te houden. Op zoek naar een Bedreigde wethouders-boek geschreven door auteur Diana Marijnissen? Registreer u op onze website boek.tarotdenieuweordening.nl en download gratis boeken! Een wethouder van de gemeente Kampen ... Bedreigde wethouders door Diana Marijnissen (Boek ... ... .nl en download gratis boeken! Een wethouder van de gemeente Kampen is door een 34-jarige man uit Meppel met de dood bedreigd. GRAVE - Wethouder Rick Joosten heeft in een open brief spijt betuigd aan de inwoners van de gemeente Grave. Vorige week heeft hij tijdens een barbecue een coronamaatregel verbroken; er waren te ... BERGEN OP ZOOM - Een 49-jarige man uit Bergen op Zoom is donderdagmiddag aangehouden voor het bedreigen van wethouder Arjan van der Weegen....

INFORMATIE

AUTEUR
Diana Marijnissen
DIMENSIE
8,59 MB
BESTANDSNAAM
Bedreigde wethouders.pdf

OMSCHRIJVING

"Bedreigingen tegen politici brengen de democratie in gevaar". Deze uitspraak is opgetekend in dagblad Trouw (2017) en afkomstig van de plaatsvervangend directeur van de Wethoudersvereniging. In een interview met het dagblad spreekt hij zijn zorg uit over de invloed van bedreigingen op het functioneren van de democratie in Nederland. Hij staat niet alleen in zijn zorg. Diverse beroeps- en belangenverenigingen hebben de afgelopen jaren hun zorg gedeeld over het toenemende aantal bedreigingen en de invloed daarvan op de kwaliteit van het (lokaal) openbaar bestuur. Het gaat daarbij niet alleen om strafbare gedragingen, maar ook om niet-strafbare gedragingen die als bedreigend worden ervaren.Is deze zorg terecht? Het antwoord op die vraag wordt in dit boek verkend. Aan de hand van ervaringen van 35 (ex)wethouders wordt bekeken met welke bedreigingen zij in hun werk te maken krijgen en hoe zij persoonlijk omgaan met bedreigingen. Aan de hand van de analyse van een drietal cases wordt vervolgens gekeken of de bedreigingen in die specifieke cases ook invloed hebben gehad op het uiteindelijk genomen besluit.Het boek biedt aanknopingspunten voor het doorontwikkelen van protocollen en instrumenten die de afgelopen jaren zijn ontwikkeld om politici en bestuurders te ondersteunen bij de signalering van, de omgang met en de verwerking van bedreigingen.

Wil je het boek lezen?Bedreigde wethouders in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diana Marijnissen. Lezen Bedreigde wethouders Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN