Vormerkung, beslag, rangorde en de notaris

Vormerkung, beslag, rangorde en de notaris - Wolters Kluwer Nederland B.V. | Stml-tunisie.org

...handelt de onderwerpen Vormerkung, beslag en rangorde ... Vormerkung - Beslagrecht - actueel en compleet overzicht ... . Allereerst komen de achtergrond, strekking en vormgeving van de Vormerkung uitgebreid aan de orde, met name in het licht van de verschillende (on)mogelijkheden van de in aanmerking komende typen van beslag. Vormerkung, beslag, rangorde en de notaris. Formaat: Ebook Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start ... Vormerkung, beslag, rangorde en de notaris ... ... . Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. Details expand_more expand_less € 40,90 Excl. BTW check Volledige prijs. Bestel Vormerkung, beslag, rangorde en de notaris van . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Dit boek behandelt de onderwerpen Vormerkung, beslag en rangorde. Allereerst komen de achtergrond, strekking en vormgeving van de Vormerkung uitgebreid aan de orde, met name in het licht van de verschillende (on)mogelijkheden van de in aanmerking komende typen van beslag. De notaris betaalt na de levering eerst de hypotheekhouders (vaak banken) en de beslagleggers van vóór de Vormerkung uit. Op het resterende bedrag van de koopsom, dat normaal gesproken zou worden uitgekeerd aan de verkoper, rust dan het beslag van de schuldeiser. De vormerkung (uit het Duits) is de inschrijving van de koopovereenkomst van een woning in het Kadaster.Hiermee bescherm je de koper tegen een beslag of faillissement van de verkoper dat ontstaat na de verkoop . In dat geval kan de koop van de woning alsnog doorgaan (zonder nadelige gevolgen voor de koper). - Meervoud van Vormerkung: vormerkungen Het in r.o. 4.1 vermelde uitgangspunt dat de verkoper bij de deponering van de koopsom door de koper een vordering ten belope van het gedeponeerde bedrag ten laste van de instrumenterende notaris verkrijgt onder de opschortende voorwaarde dat de overdracht zich verwezenlijkt, geldt daarom niet onverkort, indien de verkochte onroerende zaak niet vrij van hypotheken en beslagen is, terwijl de ... L.P. Broekveldt Vormerkung, beslag, rang...

INFORMATIE

AUTEUR
Wolters Kluwer Nederland B.V.
DIMENSIE
10,33 MB
BESTANDSNAAM
Vormerkung, beslag, rangorde en de notaris.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek behandelt de onderwerpen Vormerkung, beslag en rangorde. Allereerst komen de achtergrond, strekking en vormgeving van de Vormerkung uitgebreid aan de orde, met name in het licht van de verschillende (on)mogelijkheden van de in aanmerking komende typen van beslag. Vervolgens wordt dieper ingegaan op de ontwikkelingen in de rechtspraak. Hierna wordt onderzocht welke praktische en theoretische consequenties bestaan als na de Vormerkung alsnog beslag wordt gelegd op de koopsom, hetzij onder de koper, hetzij onder de notaris, dan wel onder beiden. Het boek wordt afgesloten met een blik in de toekomst.

Wil je het boek lezen?Vormerkung, beslag, rangorde en de notaris in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wolters Kluwer Nederland B.V.. Lezen Vormerkung, beslag, rangorde en de notaris Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN