Ik en andere gedichten

Ik en andere gedichten - E. Spinoy | Stml-tunisie.org

...en andere gedichten cirkelt om de vraag wat het betekent 'ik' te zijn ... Het Andere Gedicht 2017/2018 - Special Arts ... . Misschien wel zoiets: 'In het diepste zit... Ik, en andere gedichten Erik Spinoy - 2007 (1 ste druk) genre poëzie. subgenre gedichten / dichtbundel. links . Secundaire literatuur in de dbnl. Auteur Tekst In. Jaar; Arnoud van Adrichem en Gaston Franssen En al spreekt Spinoy achterin zijn nieuwe, zesde bundel Ik, en andere gedichten van een concept, een conceptuele bundel is het net als zijn vorigen niet. Niet zoals de Circulaire systemen van Paul Bogaert dat zijn, of Hei ... bol.com | Ik en andere gedichten, E. Spinoy ... ... . Niet zoals de Circulaire systemen van Paul Bogaert dat zijn, of Heimwee naar van Robert Anker. In deze corona crisis hebben veel mensen behoefte aan contact en ik probeer een uurtje per week de kijkers te laten glimlachen. De ene keer kijken er 160, de and...

INFORMATIE

AUTEUR
E. Spinoy
DIMENSIE
3,80 MB
BESTANDSNAAM
Ik en andere gedichten.pdf

OMSCHRIJVING

Ik, en andere gedichten cirkelt om de vraag wat het betekent ‘ik’ te zijn. Misschien wel zoiets: ‘In het diepste zit ik vast. Ik hijs me op, zie tot de horizon. Soms val ik terug, hijs me weer op. Een eindeloze kringloop – of toch niet?’ Aanvankelijk gedoodverfd als ‘postmodernist’ ontpopt Erik Spinoy zich steeds duidelijker als een absolute einzelgänger, die de Nederlandse poëzie verrijkt met een uniek dichterlijk traject. Met Ik, en andere gedichten voegt hij een nieuw meesterwerk aan zijn oeuvre toe.Erik Spinoy (1960) is docent Nederlandse Letterkunde aan de Universiteit van Luik, dichter en essayist. In de voorbije jaren verschenen de enthousiast onthaalde gedichtenbundels Boze wolven (Meulenhoff, 2002), L (Meulenhoff, 2004) en Ik (Druksel, 2006). Boze wolven werd bekroond met de Prijs voor Letterkunde van de Vlaamse Provincies en genomineerd voor de Vlaamse Cultuurprijs voor poëzie en de Paul Snoek Poëzieprijs.

Wil je het boek lezen?Ik en andere gedichten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E. Spinoy. Lezen Ik en andere gedichten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN