Aromecum

Aromecum - H. Rijpkema | Stml-tunisie.org

...rond aromatherapie zijn in dit boek verwerkt en uitgewerkt ... Aromecum 9e druk - ISDN 90-809129-2-1 - Drs. Harmen ... ... . Chi Natural Life, ontwikkelt en verkoopt natuurzuivere, eerlijke producten met een gegarandeerde kwaliteit. Bekijk & bestel onze producten in de webshop! Het 'Aromecum' is een leidraad, repertorium en een leesboek in één voor iedereen die zich wil verdiepen in aromatherapie of dit al dagelijks doet. Met honderden uitgebreide beschrijvingen van essentiële oliën, vette plantenoliën en hydrolaten en een handig repertorium. Dit boek bevat veel handige kennis, wetenschappelijke ac ... Aromecum - Jojoli ... . Dit boek bevat veel handige kennis, wetenschappelijke achtergronden, tips en raadgevingen omtrent de juiste en ... Het aromecum is hét aromatherapie boek voor iedereen die meer wil weten over aromatherapie. Van professional tot enthousiaste gebruiker van aromatherapeutische producten. In dit boek is honderden jaren kennis over aromatherapie verzameld! Het Aromecum is een leidraad voor iedereen die zich will v...

INFORMATIE

AUTEUR
H. Rijpkema
DIMENSIE
4,70 MB
BESTANDSNAAM
Aromecum.pdf

OMSCHRIJVING

Aromecum 1e druk is een boek van H. Rijpkema uitgegeven bij Chi. ISBN 9789080912922 Een opmerkelijk boek over aromatherapie. De meest recente, wetenschappelijke bevindingen rond aromatherapie zijn in dit boek verwerkt en uitgewerkt. Natuurlijk vinden de honderden jaren van empirische kennis hun beslag in dit werk. U vindt er meer dan 200 uitgebreide beschrijvingen van essentile olin, vette plantolin en hydrolaten. Uiteraard heeft dit geleid tot een naslagwerk, een echt doe boek, een opzoekboek en bovendien een lees - en studieboek door de aparte hoofdstukken die gewijd zijn aan verschillende themas.Deze verbeterde en uitgebreide druk bewijst dat dit naslagwerk, lees- en werkboek voorziet in een behoefte bij alle mensen die zich willen verdiepen in de aromatherapie, zowel enthousiaste leek als professional, voor de student maar ook voor de docent.In deze nieuwe druk treft u een kleine extra 80 paginas aan. Nieuwe essentile olin zoals blauwe cipres, citroenmirte en mimosa, maar ook tamelijk onbekende namen als oudh, piment en rosalina. Nieuwe beschrijvingen van vette plant olin zijn o.a. argaan, camelina maar ook duindoorn en lijnzaad. En tot slot ook nog een nieuw, uitgebreid hoofdstuk over aromatherapie en de psyche. Hierin wordt zowel de wetenschappelijke kant van dit intrigerende onderwerp besproken als de energetische kijk op de mogelijkheden van aromatherapie voor de psyche.Een must voor aromatherapeuten, fythotherapeuten en artsen of professionele therapeuten die holistisch werken. Schoonheidsspecialisten en voetspecialisten die meer willen doen met aromatherapie in hun praktijk worden eveneens op hun wenken bediend. Speciale hoofdstukken met tips, trucs en mogelijkheden voor de schoonheidsspecialist en voor therapeuten. Speciale themahoofdstukken passeren de revue zoals: Aromatherapie en de huid, Aromatherapie in de Zorg, in de sport etc. Inmiddels wordt dit Aromecum bij vele opleidingen en scholen in schoonheidsverzorging en natuurgeneeskunde als standaardwerk gebruikt of op de studieboekenlijst gezet. Dit boek heeft ook een bijdrage geleverd in de toename van het belang van aromatherapie in de Zorg maar ook in een stukje Verwenzorg, een visie op de Zorg die langzaam aan populariteit wint. Uitgebreide indices achterin het boek waarbij u kunt zoeken op zowel indicatie als inhoudsstoffen en botanische namen helpen u snel datgene te vinden waar u meer van wilt weten.

Wil je het boek lezen?Aromecum in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. Rijpkema. Lezen Aromecum Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN