De Nederlandse Uitgave Van Phtls

De Nederlandse Uitgave Van Phtls - Naemt | Stml-tunisie.org

...32 - Phtls is DE manier om goed voorbereid te zijn op de zorg voor traumapatiënten ... De Nederlandse uitgave van PHTLS - (ISBN: 9789036812566 ... ... . In dit essentiële naslagwerk, een vertaling van… In dit essentiele naslagwerk, een vertaling van de Amerikaanse negende editie, zijn zowel de basale als de geavanceerde traumaconcepten en vaardigheden opgenomen. Dit is de nieuwste stap in de evolutie van dit wereldwijd meest gebruikte opleidingsprogramma voor preklinische hulpverlening. Al drie decennia zorgt PHTLS voor een verbeterde kwaliteit van traumazorg en redt ... De Nederlandse uitgave van PHTLS - geneeskundeboek.nl ... . Al drie decennia zorgt PHTLS voor een verbeterde kwaliteit van traumazorg en redt deze methode levens. Bestel De Nederlandse uitgave van PHTLS prehospital trauma life support met ISBN/EAN 9789035236462 snel en eenvoudig. Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige studietips en de rest van je studiespullen ben je bij ons aan het juiste adres. De Nederlandse uitgave van PHTLS prehospital trauma life support. € 99,95 Op verlanglijstje. In dit essentiële naslagwerk, een vertaling van de Amerikaanse achtste editie, zijn zowel de basale als de geavanceerde traumaconcepten en vaardigheden opgenomen. Dit is de nieuwste stap in de ... De Nederlandse uitgave van PHTLS. ISBN: 9789035229532. Per Boek Wijzer Auteur: Merkloos prehospital trauma life support In dit essentiële naslagwerk, een vertaling van Prehospital Trauma Life Support, zesde editie, samengesteld door de Amerikaanse National Association of Emergency Medical Technicians (NAEMT) in samenwerking met The American ......

INFORMATIE

AUTEUR
Naemt
DIMENSIE
6,57 MB
BESTANDSNAAM
De Nederlandse Uitgave Van Phtls.pdf

OMSCHRIJVING

De Nederlandse Uitgave Van Phtls 3e druk is een boek van Naemt uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789036812566 In dit essentiële naslagwerk, een vertaling van de Amerikaanse achtste editie, zijn zowel de basale als de geavanceerde traumaconcepten en vaardigheden opgenomen. Dit is de nieuwste stap in de evolutie van dit wereldwijd meest gebruikte opleidingsprogramma voor preklinische hulpverlening. Al drie decennia zorgt PHTLS voor een verbeterde kwaliteit van traumazorg en redt deze methode levens. Door wereldwijde educatie bevordert PHTLS excellentie in de zorg voor de traumapatiënt door elke hulpverlener die betrokken is bij de preklinische zorg. Dit opleidingsprogramma is in het begin van de jaren tachtig van de vorige eeuw ontwikkeld door de Amerikaanse National Association of Emergency Medical Technicians (NAEMT) in samenwerking met het American College of Surgeons Committee on Trauma (ACS-COT). De medische inhoud wordt continu geactualiseerd en herzien zodat deze de meest recente, state-of-the art kennis en praktijk weerspiegelt. In PHTLS wordt het kritisch denken bevorderd als basis voor het bieden van zorg van hoge kwaliteit. De centrale gedachte is dat preklinische hulpverleners de beste beslissingen nemen voor hun patiënt als ze een solide basis hebben van kennis en sleutelprincipes.Deze editie bevat een nieuw hoofdstuk getiteld 'Fysiologie van leven en dood', dat een goed inzicht biedt in de fysiologie van het leven en de pathofysiologische processen die tot de dood kunnen leiden. Dit inzicht is van essentieel belang voor de preklinische hulpverlener om snel afwijkingen bij de traumapatiënt te kunnen herkennen en behandelen.Heldere aanpak van de beoordeling van een traumapatiëntIn de preklinische setting telt elke seconde. PHTLS leert de hulpverlener een traumapatiënt snel te beoordelen volgens een geordende aanpak, waarbij levensbedreigende problemen direct bij vaststelling worden behandeld en het initiëren van vervoer naar het meest geschikte ziekenhuis met minimale vertraging plaatsvindt.PHTLS is hét standaardwerk voor preklinische traumazorg.

Wil je het boek lezen?De Nederlandse Uitgave Van Phtls in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Naemt. Lezen De Nederlandse Uitgave Van Phtls Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN