VU-strafrechtreeks - De zucht naar vrijheid

VU-strafrechtreeks - De zucht naar vrijheid - S. Meijer | Stml-tunisie.org

...treeks. De zucht naar vrijheid . Meervoudige aansprakelijkstelling ... De zucht naar vrijheid | Reinders Oisterwijk B.V. ... . Over grenzen bij bewijsvergaring . Uitgevers Boom uitgevers Den Haag. Top 33. De vlinderkamer De spiegel & het licht Maar waar zijn die duiven dan LvG Souvenir Take it easy Werkschrift groep 7/8A (set a 5 ex) 2e druk. VU-strafrechtreeks. De zucht naar vrijheid . Meervoudige aansprakelijkstelling . Over grenzen bij bewijsvergaring . Uitgevers Boom uitgevers Den Haag. Top 33. Oefeningen voor het sc ... Bureau ISBN - VU-strafrechtreeks ... . Uitgevers Boom uitgevers Den Haag. Top 33. Oefeningen voor het schoolverkeersexamen | groep 7 en 8 2020-2021 De vlinderkamer Het dilemma De meeste mensen deugen Werkboekje In hechtenis. VU-strafrechtreeks - Meervoudige aansprakelijkstelling (Paperback). VU-strafrechtreeks - Meervoudige aansprakelijkstelling 1e druk is een boek van... 'De zucht naar vrijheid' door Sonja Meijer, Ernst Hirsch Ballin, Marjolein Cupido, Y.R.S. Piekhaar - Onze prijs: €54,90 - Direct te downloaden VU-strafrechtreeks. De zucht naar vrijheid . Meervoudige aansprakelijkstelling . Over grenzen bij bewijsvergaring . Uitgevers Boom uitgevers Den Haag. Top 33. De vlinderkamer De spiegel & het licht Maar waar zijn die duiven dan LvG Souvenir Take it easy Werkschrift groep 7/8A (set a 5 ex) 2e druk. De zucht naar vrijheid Een onderzoek naar de strafbaarstelling van het schenden van bijzondere voorwaarden en het elektronisch toezicht en van het ontvluchten uit detentie S. Meijer, M.F.H. Hirsch Ballin, M. Cupido, Y.R.S. Piekhaar Het rapport 'De zucht naar vrijheid. Een onderzoek naar de strafbaarstelling van het schenden van bijzondere voorwaarden en het elektronisch toezicht en het ontvluchten uit detentie' dient bij te dragen aan de besluitvorming over een eventuele strafbaarstelling hiervan in de Nederlandse wet. Lees het volledige rapport: De zucht naar vrijheid / De zucht naar vrijheid : Een onderzoek naar de strafbaarstelling van het schenden van bijzondere voorwaarden en het elektronisch toezicht en het ontvluchten uit detentie. Amsterdam : Vrije Universiteit, Faculteit der Rechtsgeleerdheid, 2019. 265 p. De zucht naar vrijheid door S. Meijer; M.F.H. Hirsch Ballin; M. Cupido; Y.R.S. Piekhaar, EAN 9789462907928. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer ... De zucht naar vrijheid Een onderzoek naar de strafbaarstelling van het schenden van bijzondere voorwaarden en het elektronisch toezicht en van het ontvluchten uit detentie Author(s): S. Meijer, M.F.H. Hirsch Ballin, M. Cupido en Y.R.S. Piekhaar De zucht naar vrijheid Berichten over veroordeelden die hun enkelband doorknippen en uit het zicht van justitie geraken, over gedetineerden die per helikopter vanaf d...

INFORMATIE

AUTEUR
S. Meijer
DIMENSIE
3,83 MB
BESTANDSNAAM
VU-strafrechtreeks - De zucht naar vrijheid.pdf

OMSCHRIJVING

Berichten over veroordeelden die hun enkelband doorknippen en uit het zicht van justitie geraken, over gedetineerden die per helikopter vanaf de binnenplaats uit de penitentiaire inrichting ontsnappen of van veroordeelden die tijdens een verlof de benen nemen naar het buitenland, zijn bij tijd en wijle beeldbepalend in de media en het politieke debat. Het schenden van bijzondere voorwaarden in het kader van bijvoorbeeld een voorwaardelijke straf of voorwaardelijke invrijheidstelling of het schenden van elektronisch toezicht is niet strafbaar gesteld in Nederland. Dat is evenmin het geval bij het ontvluchten uit detentie. In deze studie wordt nagegaan of, en zo ja hoe en waarom, het schenden van bijzondere voorwaarden en elektronisch toezicht en het ontvluchten uit detentie zelfstandig strafbaar is gesteld in Frankrijk, België, Duitsland, Engeland en Wales en Canada en welke argumenten Nederland hieraan zou kunnen ontlenen voor of tegen een eventuele strafbaarstelling.

Wil je het boek lezen?VU-strafrechtreeks - De zucht naar vrijheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S. Meijer. Lezen VU-strafrechtreeks - De zucht naar vrijheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN