Context! - Loopbaan en burgerschap

Context! - Loopbaan en burgerschap - Uitgeverij Edu'Actief | Stml-tunisie.org

... Meld schending auteursrecht; Voorbeeld 2 van de 5 pagina's ... Context! / Loopbaan en burgerschap | Gratis boeken ... ... . In ... Context! Niveau 1 Leren loopbaan en burgerschap bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Context! is de mbo-lesmethode voor Loopbaan en Burgerschap en bestaat uit een uitdagende map en een ondersteunende methodewebsite www.methodecontext.nl.Deze map is ontwikkeld naar aanleiding van het nieuwe document Loopbaan en burgerschap in het mbo. Het materiaal bestaat uit loopbaan en vier dimensies: de ... Burgerschap | MBO Raad ... . Het materiaal bestaat uit loopbaan en vier dimensies: de politiek-juridische dimensie, de economische dimensie, de sociaal-maatschappelijke ... Boeken Docent leren, loopbaan, burgerschap. Het arbeidsmarktperspectief voor de docent LLB is goed. Er is vrij veel werkgelegenheid omdat dit vak op vrijwel alle MBO opleidingen wordt gegeven. Daarnaast kan de docent LLB met een relevant diploma ook in een ander vak les gaan geven (waaronder bijvoorbeeld maatschappijleer) of naast zijn werk als docent ook een andere rol binnen het onderwijs op ... Context! / Loopbaan en burgerschap. Auteur: Pieter van Enckevort. Nederlands Edu-Actief. september 2011. Samenvatting. Context! is de mbo methode voor Loopbaan en Burgerschap en bestaat uit een uitdagende map en een ondersteunende methodewebsite (www.methodecontext.nl).Deze herziene map is ontwikkeld naar aanleiding van het nieuwe document Loopbaan en burgerschap in het mbo....

INFORMATIE

AUTEUR
Uitgeverij Edu'Actief
DIMENSIE
11,13 MB
BESTANDSNAAM
Context! - Loopbaan en burgerschap.pdf

OMSCHRIJVING

Context! - Loopbaan en burgerschap 1e druk is een boek van Uitgeverij Edu'Actief uitgegeven bij Edu'Actief. ISBN 9789037205633 Context! is de mbo methode voor Loopbaan en Burgerschap en bestaat uit een uitdagende map en een ondersteunende methodewebsite (www.methodecontext.nl).Deze herziene map is ontwikkeld naar aanleiding van het nieuwe document Loopbaan en burgerschap in het mbo. Het materiaal bestaat uit loopbaan en vier dimensies: de politiek-juridische dimensie, de economische dimensie, de sociaal-maatschappelijke dimensie en de dimensie vitaal burgerschap.De map wordt geleverd inclusief DigiCode, die toegang geeft tot ondersteunend materiaal op www.methodecontext.nl. Deze code zit standaard in de binnenkant van de map. Bij het aanvragen van een beoordelingsexemplaar wordt deze code niet meegeleverd.

Wil je het boek lezen?Context! - Loopbaan en burgerschap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Uitgeverij Edu'Actief. Lezen Context! - Loopbaan en burgerschap Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN