Protocollaire behandelingen voor volwassenen, set

Protocollaire behandelingen voor volwassenen, set - G.P.J. Keijsers | Stml-tunisie.org

...rotocollaire behandelingen voor volwassenen ... Protocollaire behandelingen van volwassenen met psychische ... ... ... 'Protocollaire behandelingen voor volwassenen, set' door G.P.J. Keijsers, Agnes van Minnen, Marc Verbraak, Kees Hoogduin, Paul Emmelkamp - Onze prijs: €175,00 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Dit voorjaar verschijnen de geheel vernieuwde edities van Protocollaire behandelingen voor volwassenen met psychische klachten 1, 2 en 3: hét naslagwerk dat in elke behandelkamer thuishoort. Nu in handzaam formaat! De driedelige seri ... Protocollaire behandelingen voor volwassenen, set ... . Nu in handzaam formaat! De driedelige serie Protocollaire behandelingen geldt als standaardwerk voor de psychologische praktijk. Koop Protocollaire behandelingen voor volwassenen, set 1,2 & 3 + naslagwerk van Keijsers, G.P.J. met ISBN 9789058759313. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Hét naslagwerk dat in iedere behandelkamer thuishoort. Geheel herzien In de geheel vernieuwde editie van Protocollaire behandelingen voor volwassenen met psychische klachten vindt u 29 compleet uitgewerkte psychologische behandelingen voor veelvoorkomende psychische stoornissen. Tezamen vormen zij de krachtigste behandelingen voor patiënten met psychische problemen binnen de lichamelijke en ... Protocollaire behandelingen - set voor volwassenen met psychische klachten. Beoordeel dit boek als eerste! Recensies Nieuw vanaf € 175,00. Zet op verlanglijst. Omschrijving. Dit voorjaar verschijnen de geheel vernieuwde edities van Protocollaire behandelingen voor volwassenen met psychische klachten 1, 2 en 3: ... Protocollaire behandelingen voor volwassenen, set (boek, pakket, ISBN 9789058759313). Hét naslagwerk dat in iedere behandelkamer thuishoort. Geheel herzien In de geheel vernieuwde editie van Protocollaire behandelingen voor volwassenen met psychische klachten vindt u 29... Het boek Protocollaire behandelingen voor volwassenen, set, geschreven door , koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Hét naslagwerk dat in iedere behandelkamer thuishoort. Geheel herzienIn de geheel vernieuwde editie van Protocollaire behandelingen voor volwassenen met psychische klachten vindt u 29 compleet uitgewerkte psychologische behandelingen voor veelvoorkomende psychische stoornissen. Tezamen vormen zij de krachtigste behandelingen voor patiënten met psychische problemen binnen de lichamelijke en ... Nieuwe protocollaire behandelingen Alle hoofdstukken zijn volledig herzien, aangepast aan de DSM-5, en verhelderd met nieuwe inzichten zoals het gebruik van e-health. Daarnaast zijn er volledig nieuwe protocollaire behandelingen voor patiënten met anorexia nervo...

INFORMATIE

AUTEUR
G.P.J. Keijsers
DIMENSIE
6,55 MB
BESTANDSNAAM
Protocollaire behandelingen voor volwassenen, set.pdf

OMSCHRIJVING

Hét naslagwerk dat in iedere behandelkamer thuishoort. Geheel herzienIn de geheel vernieuwde editie van Protocollaire behandelingen voor volwassenen met psychische klachten vindt u 29 compleet uitgewerkte psychologische behandelingen voor veelvoorkomende psychische stoornissen. Tezamen vormen zij de krachtigste behandelingen voor patiënten met psychische problemen binnen de lichamelijke en geestelijke gezondheidszorg.Patiënt staat centraalBij de gedetailleerde en stapsgewijze beschrijving van elke behandeling is uitgebreide aandacht voor de uitleg van de behandeltechnieken, zoals exposure, socratische dialoog, motivationeel interview en zelfcontroleprocedures. De behandeltechnieken worden verduidelijkt door casussen, dialogen, valkuilen en tips. Inzicht in die behandeltechnieken is belangrijk om de behandeling op maat te kunnen aanbieden en te laten aansluiten op de unieke mogelijkheden van elke individuele patiënt.Nieuwe protocollaire behandelingenAlle hoofdstukken zijn volledig herzien, aangepast aan de DSM-5, en verhelderd met nieuwe inzichten zoals het gebruik van e-health. Daarnaast zijn er volledig nieuwe protocollaire behandelingen voor patiënten met anorexia nervosa, met spanningshoofdpijn of migraine, met een nachtmerriestoornis, met een conversiestoornis en een behandeling voor patiënten die stemmen horen.Handvatten bij moeizaam verlopende behandelingenAnders dan bij de eerdere edities wordt elk behandelprotocol afgesloten met een aanvullend hoofdstuk over moeizaam verlopende behandelingen om handvatten te bieden in lastige situaties. Drie delenIn deel 1 zijn de volgende thema's opgenomen:Angststoornissen en trauma- en stressorgerelateerde stoornissenObsessieve-compulsieve en verwante stoornissenIn deel 2 zijn de volgende thema's opgenomen:Depressieve-stemmingsstoornissen en verwante stoornissenSchizofreniespectrum- en andere psychotische stoornissen, en dissociatieve stoornissenVoedings- en eetstoornissen en middelgerelateerde en verslavingsstoornissenIn deel 3 zijn de volgende thema's opgenomen:Somatisch-symptoomstoornis en verwante stoornissen, ticstoornissen en lichamelijke klachtenPartnerrelatieproblemenVoor wie?Protocollaire behandelingen voor volwassenen met psychische klachten hoort thuis in de praktijk van psychologen, psychotherapeuten en psychiaters. Voor zowel beginnende als ervaren therapeuten vormt het een uitstekend naslagwerk.RedactieDe boeken zijn samengesteld onder redactie van prof. dr. Ger Keijsers, prof. dr. Agnes van Minnen, prof. dr. Marc Verbraak, prof. dr. Kees Hoogduin en prof. dr. Paul Emmelkamp. Er hebben meer dan zeventig auteurs, allen experts op hun vakgebied, aan meegewerkt.

Wil je het boek lezen?Protocollaire behandelingen voor volwassenen, set in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G.P.J. Keijsers. Lezen Protocollaire behandelingen voor volwassenen, set Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN