Basisboek vastgoedrekenen

Basisboek vastgoedrekenen - Jeroen C. de Jong | Stml-tunisie.org

...ase Daarbij volgen we de ... Basisboek vastgoedrekenen | ISBN 9789492453013 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Basisboek Vastgoedrekenen | 9789080249707 | tweedehands ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Basisboek vastgoedrekenen. sluit venster. Recensie "In ons bedrijf en in ons vak weten veel mensen iets van vastgoed en van rekenen. Van grondprijzen, waardebepalingen van onroerend goed, van rustige zeeën en huizenhoge golven op de vastgoedmarkt en van financierings- en onderhoudskosten. Basisboek vastgoedrekenen Dankzij de groeiende financiële belangen in de vastgoedmarkt is een gedegen analyse van vastgoedprojecte ... Basisboek vastgoedrekenen | Gratis boeken downloaden in ... ... . Basisboek vastgoedrekenen Dankzij de groeiende financiële belangen in de vastgoedmarkt is een gedegen analyse van vastgoedprojecten een absolute must. Om te bepalen of een vastgoedproject haalbaar en financierbaar is, moeten we gericht gaan rekenen. Die rekensom, beter bekend als vastgoedrekenen, staat in dit boek centraal. Financiële grip op elk Basisboek vastgoedrekenen basiskennis voor vastgoedberekeningen in de praktijk. € 98,05 Op verlanglijstje. De lang verwachte opvolger van Vastgoed Financieel. Met dit boek verschaffen wij u inzicht in de wereld van vastgoed, gezien vanuit de rekensom die hier aan ten grondslag ligt. Kortom, vastgoedrekenen. We ... Back; Gezondheidsvakken, lichamelijke oefening en verzorgingsvakken algemeen; Gezondheidsvakken, lichamelijke oefening en verzorgingsvakken VMBO; Gezondheidsvakken, lichamelijke oefening en verzorgingsvakken TSO (technisch secundair onderwijs) Reinders Oisterwijk is de specialist in ondersteunende totaalconcepten voor de ontwikkeling van kinderen in het primair onderwijs en de kinderopvang. U vindt bij ons methoden, leermiddelen, spel- en ontwikkelingsmaterialen, meubilair en ICT-oplossingen voor uw basisschool of kinderdagverblijf onder 1 dak...

INFORMATIE

AUTEUR
Jeroen C. de Jong
DIMENSIE
12,52 MB
BESTANDSNAAM
Basisboek vastgoedrekenen.pdf

OMSCHRIJVING

Met dit boek krijgt u inzicht in de vastgoedwereld, bezien vanuit de rekensom die hieraan ten grondslag ligt. Kortom, vastgoedrekenen.Naast de basiskennis van vastgoedontwikkeling, realisatie en beheer, gaan we in op het residuele vastgoedrekenmodel. De verschillende exploitatieberekeningen in het gehele vastgoedproces worden uitgebreid behandeld en toegelicht met praktijkvoorbeelden. We sluiten af met oefenopgaven en antwoorden. Dat maakt dit boek zeer geschikt als lesmateriaal voor opleidingen, cursussen en voor zelfstudie.

Wil je het boek lezen?Basisboek vastgoedrekenen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeroen C. de Jong. Lezen Basisboek vastgoedrekenen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN