Het Grote Ayurveda Handboek

Het Grote Ayurveda Handboek - Maya Tiwari | Stml-tunisie.org

... ayurveda handboek : het meest complete naslagwerk over ayurvedische geneeswijzen ... Het Grote Bierspelletjes Handboek kopen? | Expo XL ... . [Maya Tiwari; Hajo Geurink] Het Groot handboek geneeskrachtige planten is een fraai uitgevoerd naslagwerk (met veel duidelijke kleurenfoto's), waarin op een grondige manier de (162) belangrijkste kruiden van de moderne (westerse) fytotherapie worden beschreven. Inhoudsstoffen, werking, indicaties en verwerkingsvormen, alsmede waarschuwingen, mogelijke nevenwerkingen, contra-indicaties en interacties met medicijnen en ... Het Grote Ayurveda Handboek boek Maya Tiwari pdf. Het huis van de vier winden ... Het Grote Ayurveda Handboek - Maya Tiwari - (ISBN ... ... ... Het Grote Ayurveda Handboek boek Maya Tiwari pdf. Het huis van de vier winden boek .pdf Elif Shafak. Het kleine leven van Norbert Jones ebook - Marloes Kemming .pdf. Het meisje uit de trein pdf download (Irma Joubert) Het Nationale Voetbalboek download PDF. Het sublieme boek .epub Hans den Hartog Jager. Het Grote Korfbalboek is voor de korfbaltrainers en coaches die zonder inspiratie zitten of een keer een andere oefening willen voor hun trainingen. Je bekijkt nu: Het Grote Bierspelletjes Handboek € 8,50 Coronavirus: vanwege de huidige virusuitbraak kan de bezorging van pakketten in België vertraagd zijn. Gelieve hier rekening mee te houden....

INFORMATIE

AUTEUR
Maya Tiwari
DIMENSIE
9,42 MB
BESTANDSNAAM
Het Grote Ayurveda Handboek.pdf

OMSCHRIJVING

Het Grote Ayurveda Handboek is het meest complete ayurvedanaslagwerk.In de introductie wordt uitgelegd wat eigenlijk ayurveda is; daarna volgt een uitgebreide beschrijving van alle therapieën, recepten, genezingen door Pancha Karma, kruiden, diëten, de invloeden van de seizoenen op ayurvedische therapieën en alle overige aspecten van de ayurveda.In de aanhangsels worden noodzakelijke ingrediënten, Pancha Karma accessoires, technieken voor het bereiden van recepten en het benodigde keukengerei behandeld. Uiteraard komen ook de filosofische ayurvedische principes uitgebreid aan bod.De oude, traditionele ayurvedische begrippen worden zodanigtoegelicht, dat India¿s oudste medische wetenschap ook in demoderne Westerse samenleving begrijpelijk en toepasbaar is.Maya Tiwari is erin geslaagd een compendium te schrijvendat onmisbaar is voor de serieuze ayurveda-beoefenaar, maartegelijkertijd een goede basis vormt voor iedereen die meer wilweten over de achtergronden van ayurveda.¿Het Grote Ayurveda Handboek is een toonaangevend compendiumover oude wijsheid en kennis van geneeswijzen dat nietalleen van onschatbare waarde is voor eenieder die zich beroepsmatigbezig houdt met alternatieve gezondheidsleer, maarvoor iedereen die zichzelf wil genezen.¿(Deepak Chopra)

Wil je het boek lezen?Het Grote Ayurveda Handboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maya Tiwari. Lezen Het Grote Ayurveda Handboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN