Werkmap begrijpend luisteren en woordenschat

Werkmap begrijpend luisteren en woordenschat - Aafke Bouwman | Stml-tunisie.org

...n 3 van het basisonderwijs. Volledige beschrijving ... Werkmap Begrijpend luisteren en woordenschat ... ... . Recensies. Alle 0 beoordelingen. Specificaties Auteur Aafke Bouwman, Karin van de Mortel, Judith Maas, Monica de Wit Uitgever CPS Uitgeverij Werkmap Begrijpend luisteren en woordenschat - Educatieve uitgave voor taal in de lagere school - Uitgeverij Abimo - Op onze website kan u kennismaken met educatieve uitgaven, prenten- en jeugdboeken en de auteurs. Werkmap Begrijpend luisteren en woordenschat. V. ... Werkmap Begrijpend luisteren en woordenschat - CPS.nl ... . Werkmap Begrijpend luisteren en woordenschat. V. van Alem & M. Boers. Samenvatting. Onlangs heeft het CPS de 'Werkmap Begrijpend luisteren en woordenschat' op de markt gebracht, een aanpak bedoeld voor het onderwijs aan jonge kinderen. In dit artikel wordt de aanpak voor begrijpend lezen nader besproken en geanalyseerd. In: JSW. jaargang 100 ... De Werkmap Begrijpend luisteren en woordenschat is bestemd voor pedagogisch medewerkers van peutercentra en leerkrachten van groep 1, 2 en 3 van het basisonderwijs. Author(s): Aafke Bouwman Karin van de Mortel Judith Maas Publisher: EDG Thuiswinkel (Uitgeverij) Published at: December 2014 Edition: 1 De Werkmap Begrijpend luisteren en woordenschat is bestemd voor pedagogisch medewerkers van peutercentra en leerkrachten van groep 1, 2 en 3 van het basisonderwijs. Productinformatie . Binding: Loose-leaf Distributievorm: Boek (print, druk) Formaat: 272mm x 317mm Besteed jij veel aandacht aan luisteronderwijs? De luistervaardigheid van leerlingen lijkt zich 'vanzelf' te ontwikkelen, maar dat is niet zonder meer het geval. Ook deze vaardigheid kan geoefend en ontwikkeld worden. Met onze LVS-toetsen Begrijpend luisteren breng je de luistervaardigheid van je leerlingen in kaart aan de hand van aantrekkelijk kijk- en luistermateriaal. WERKMAP BEGRIJPEND LUISTEREN EN WOORDENSCHAT Hoe zorgt u er voor dat jonge kinderen (nog) beter worden in begrijpend luisteren? Het format in deze Werkmap Begrijpend luisteren en woordenschat helpt u daarbij.Het toont stap voor stap hoe u activiteiten voorbereidt en uitvoert met voorbeeldteksten als basis. 11-sep-2016 - Werkmap Begrijpend luisteren en woordenschat. Denk aan je veiligheid en gezondheid. Was regelmatig je handen en blijf op voldoende afstand van anderen....

INFORMATIE

AUTEUR
Aafke Bouwman
DIMENSIE
7,34 MB
BESTANDSNAAM
Werkmap begrijpend luisteren en woordenschat.pdf

OMSCHRIJVING

Werkmap begrijpend luisteren en woordenschat 1e druk is een boek van Aafke Bouwman uitgegeven bij Edg Thuiswinkel (Uitgeverij). ISBN 9789065086600 Voorlezen is leukn belangrijk voor jonge kinderen. Ze genieten niet alleen van het luisteren naar teksten, maar doen ondertussen ook meer kennis op van de wereld, ze vergroten hun woordenschat en ze verbeteren hun taalgebruik. Zo leggen ze alvast een goede basis voor later, als ze zelf teksten leren lezen. De ontwikkeling van het leesbegrip start dus met het begrijpend luisteren. Hoe zorgt u er nu voor dat jonge kinderen nog beter worden in begrijpend luisteren? Het format dat in deze werkmap wordt gepresenteerd, helpt u daarbij. Het toont stap voor stap hoe u activiteiten, gebaseerd op voorbeeldteksten, zoals prentenboeken, voorbereidt en uitvoert. Cruciaal is dat u kinderen uitdaagt om na te denken over de inhoud van de teksten. Hoe u dat kunt doen, is te lezen in het theoretische deel, met daarin ook aanwijzingen en tips voor de praktijk. De map bevat bovendien 38 uitgewerkte activiteiten, waarmee u zonder al te veel voorbereiding direct in de praktijk kunt oefenen met het format. De Werkmap Begrijpend luisteren en woordenschat is bestemd voor pedagogisch medewerkers van peutercentra en leerkrachten van groep 1, 2 en 3 van het basisonderwijs.

Wil je het boek lezen?Werkmap begrijpend luisteren en woordenschat in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Aafke Bouwman. Lezen Werkmap begrijpend luisteren en woordenschat Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN