Beroepstaken meubelmaken niveau 2

Beroepstaken meubelmaken niveau 2 - Stichting Hout En Meubel | Stml-tunisie.org

...amheid met betrekking tot onderwijs verzorgen ... PDF Beroeps- en opleidingsprofiel hbo-docent ... . Opdracht(en) De beroepstaak Pedagogisch lesgeven bestaat uit twee onderdelen: een reflectiedeel en een ontwerpdeel. Gesprekken: Niveau 2F dd prf 1.Bespreekt met de cliënt/zorgvrager, mantelzorger, naasten en wettelijke vertegenwoordiger(s) de werkplanning; vraagt naar wensen, behoeften en gewoonten. (Kan informatie verzamelen en verwerken via het houden van een vraaggesprek) 2.Bespreekt met de cliënt/zorgvrager de wense ... Studystore | Beroepstaken meubelmaken niveau 2, 0 ... ... .Bespreekt met de cliënt/zorgvrager de wensen, behoeften en mogelijkheden met Koop Autotechniek niveau 2-3 Beroepstaken VT-Totaal leerjaar 2 van Onbekend met ISBN 9789462713635. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl 2.1 Beroepstaken hbo-docent Het beroep van hbo-docent is in ontwikkeling. Meer en meer wordt onderkend dat docent zijn in het hoger beroepsonderwijs ... Voor het opleiden van HU-docenten in professionaliseringstrajecten is elk van de drie beroepstaken beschreven op drie niveaus....

INFORMATIE

AUTEUR
Stichting Hout En Meubel
DIMENSIE
4,55 MB
BESTANDSNAAM
Beroepstaken meubelmaken niveau 2.pdf

OMSCHRIJVING

Deze beroepstakenmap kan gebruikt worden bij het nieuwe werkboek meubelmaken niveau 2 voor de opleiding met crebonummer 94570.

Wil je het boek lezen?Beroepstaken meubelmaken niveau 2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stichting Hout En Meubel. Lezen Beroepstaken meubelmaken niveau 2 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN