Asser-serie 6-II - De verbintenis in het algemeen, tweede gedeelte

Asser-serie 6-II - De verbintenis in het algemeen, tweede gedeelte - Wolters Kluwer Nederland B.V. | Stml-tunisie.org

...algemeen, tweede gedeelte, geschreven door , koopt u bij Boeken ... Boek: De verbintenis in het algemeen, tweede gedeelte ... ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 De verbintenis in het algemeen, tweede gedeelte; group Incompany training. De verbintenis in het algemeen, tweede gedeelte. Formaat: Hardcover Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. ... Deze vijftiende druk biedt wat u van een deel in de Asser-serie mag verwachten: ... De verbintenis in het algemeen, tweede gedeelte n.b • Boe ... Asser 6-I De verbintenis in het algemeen, eerste gedeelte ... ... ... De verbintenis in het algemeen, tweede gedeelte n.b • Boek • hardback. Samenvatting . ... Deze vijftiende druk biedt wat u van een deel in de Asser-serie mag verwachten: wetenschappelijke diepgang gecombineerd met op de praktijk gerichte uitleg en grondige beschouwingen....

INFORMATIE

AUTEUR
Wolters Kluwer Nederland B.V.
DIMENSIE
6,79 MB
BESTANDSNAAM
Asser-serie 6-II - De verbintenis in het algemeen, tweede gedeelte.pdf

OMSCHRIJVING

In deze geheel geactualiseerde nieuwe druk vindt u onder meer de wettelijke verplichtingen tot schadevergoeding, de verbintenissen tot betaling van een geldsom, de verrekening, de overgang van vorderingen en schulden (waaronder begrepen subrogatie, schuld- en contractsoverneming en afstand en vermenging) en de bevrijdende verjaring. Deze onderwerpen zijn geregeld in Titel 6.1, afdelingen 10 tot en met 12, Titel 6.2 en Titel 3.11 van het BW. Deze vijftiende druk biedt wat u van een deel in de Asser-serie mag verwachten: wetenschappelijke diepgang gecombineerd met op de praktijk gerichte uitleg en grondige beschouwingen. Het leggen van dwarsverbanden tussen de relevante leerstukken biedt inzicht in de structuur van de materie. De tekst is prettig leesbaar door de toegankelijke en kernachtige schrijfstijl. Met het zakenregister, wetsartikelenregister én jurisprudentieregister vindt u in dit naslagwerk snel alle informatie die u in de rechtspraktijk nodig heeft. De uitgave is daarom echt een praktisch en wetenschappelijk baken voor rechtspraktijk, wetenschap en onderwijs. Recente rechtspraak en literatuur Nieuwe ontwikkelingen en de sinds de vorige druk verschenen wetgeving, rechtspraak en literatuur zijn verwerkt in deze nieuwe druk van dit deel in de Asser-serie. Voor de onderwerpen in deze band zijn van bijzonder belang de wijzigingen van art. 6:96 BW, 3:316 en 3:319 BW, maar ook de implementatie van Richtlijn 2014/104/EU (schadevorderingen mededingingsrecht) in art. 6:193k-193t BW. Het voorgaande heeft geleid tot ingrijpende aanvulling en bewerking van nr. 28-30d (als schade vergoedbare kosten), nr. 80-81a (kansschade en proportionele schade), nr. 99-104 (voordeelverrekening), nr. 212-219 (wettelijke rente), nr. 410 (verjaring van een rechtsvordering uit onverschuldigde betaling) en nr 423-426 (stuiting van de verjaring). Europees recht en rechtsvergelijking Europees recht en rechtsvergelijking komen bij de behandelde onderwerpen aan de orde. Voor de rechtsvergelijking ligt de nadruk op het Weense Koopverdrag (CISG), de Unidroit Principles of International Commercial Contracts, de Principles of European Contract Law en de Principles of European Tort Law. Collecties De online versie van deze uitgave maakt deel uit van verschillende Collecties voor advocaten, bedrijfsjuristen en notarissen, waaronder de Collectie Contractenrecht Compleet. Auteur Sinds 2008 zijn de vier Asser-delen over het Verbintenissenrecht bewerkt door prof.mr. A.S. Hartkamp en prof.mr.drs. C.H Sieburgh. Met ingang van deze 15e druk wordt het Verbintenissenrecht bewerkt door prof.mr.drs. C.H. Sieburgh.

Wil je het boek lezen?Asser-serie 6-II - De verbintenis in het algemeen, tweede gedeelte in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wolters Kluwer Nederland B.V.. Lezen Asser-serie 6-II - De verbintenis in het algemeen, tweede gedeelte Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN