Preventieve tandheelkunde

Preventieve tandheelkunde - A.J. van Winkelhoff | Stml-tunisie.org

...ie in de tandheelkunde is vooral gericht op het voorkomen van cariës (gaatjes) en tandvleesproblemen ... De wicked problems van de preventieve tandheelkunde ... ... . Het is daarom van belang om regelmatig, bij voorkeur elke zes maanden, de tandarts te bezoeken voor controle van uw gebit. Preventieve tandheelkunde. C. van Loveren, G.A. van der Weijden. Bohn Stafleu van Loghum, Aug 29, 2000 - Medical - 333 pages. 0 Reviews . Preview this book ... We hebben geen reviews gevonden op de gebruikelijke plaatsen. Geselecteerde pagina's. Titelblad Het doel van preventieve tandheelkunde is (verergering van) monda ... bol.com | Preventieve tandheelkunde | 9789031332953 | C ... ... . Geselecteerde pagina's. Titelblad Het doel van preventieve tandheelkunde is (verergering van) mondafwijkingen te voorkomen. In dit hoofdstuk worden mondproblemen als cariës en tanderosie en hun etiologische factoren besproken. De verschillende vormen van preventie worden … Preventieve tandheelkunde studenteneditie 2e druk is een boek van A J Winkelhoff uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031329427 Als een patiënt tijdens de periodieke controle a...

INFORMATIE

AUTEUR
A.J. van Winkelhoff
DIMENSIE
8,45 MB
BESTANDSNAAM
Preventieve tandheelkunde.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek geeft naast achtergronden en basisadviezen, aanknopingspunten om een individueel preventieprogramma op te stellen voor iedere patiënt aan wie uitvoering van het basisadvies zelfs na optimalisering onvoldoende bescherming biedt.

Wil je het boek lezen?Preventieve tandheelkunde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.J. van Winkelhoff. Lezen Preventieve tandheelkunde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN