Mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie

Mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie - B. Stegenga | Stml-tunisie.org

... Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie wij geven goede zorg in Amsterdam ... Mond-Kaak-Aangezichtschirurgie - Radboudumc ... . Contact & afspraak. T: 020 599 36 01 E: [email protected] Naar MijnOLVG. De specialisten van de afdeling MKA behandelen voornamelijk ziektes en afwijkingen van de mond, de kaken en het aangezicht. Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA) is een tandheelkundig specialisme. Het werkterrein van de MKA-chirurg bevindt zich op het raakvlak van de tandheelkunde en de geneeskunde. De meesten zullen de MKA-chirurg kennen als degene die de moeilijke verstand ... Mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie › Medisch ... ... . De meesten zullen de MKA-chirurg kennen als degene die de moeilijke verstandskiezen verwijdert. De MKA-chirurg doet veel meer. Binnen onze afdeling Mondziekten, kaak-, en aangezichtschirurgie en bijzondere tandheelkunde wordt onderzoek gedaan naar nieuwe manieren om botdefecten te herstellen, verbetering van diagnostiek en behandeling van tumoren en naar genetische afwijkingen. Telefoon- en faxnummer. U kunt de afdeling Mondziekten, Kaak-, en Aangezichtschirurgie (MKA) van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 16.30 uur bereiken via telefoonnummer: (050) 361 25 61. Het faxnummer is (050) 361 28 31. Interne bereikbaarheid. U bereikt de polikliniek MKA via de hoofdingang van het UMCG. Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie. Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie Maastricht Universitair Medisch Centrum MUMC+. Afspraak maken. Telefoonnummer: 043-3875200 Lees verder. Patienteninformatie. Lees verder. Voor verwijzers. Lees verder. Medewerkers. Lees verder ... Mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie. Het specialisme mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie behandelt afwijkingen en aandoeningen van de mond, kaak en het gezicht. Ook mensen die bij een ongeluk gewond raken aan het gezicht, hoofd of de hals worden door onze kaakchirurgen behandeld. In Mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie beschrijven de deskundige auteurs uitgebreid de meest voorkomende problemen waarmee de tandarts kan worden geconfronteerd. Er wordt ruim aandacht besteed aan anamnese, speciaal onderzoek en diagnostiek. We onderzoeken en behandelen de meest uiteenlopende aandoeningen en afwijkingen in en om het gebit, de mond, de kaken en het aangezicht. Mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie bestaat uit een polikliniek en een verpleegafdeling. U gaat naar de afdeling Mondziekten, Kaakchirur...

INFORMATIE

AUTEUR
B. Stegenga
DIMENSIE
6,91 MB
BESTANDSNAAM
Mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie.pdf

OMSCHRIJVING

Medici worden veelvuldig geconfronteerd met klachten en afwijkingen van mond, kaak of aangezicht. Bij het bepalen van de juiste diagnostische en therapeutische benadering is basiskennis essentieel om voortschrijdend inzicht en nieuwe technieken op waarde te (kunnen) schatten. Het is aan de clinicus om, gebruikmakend van deze kennis, de (on)mogelijkheden op de juiste wijze in te schatten en vervolgens op basis van professionele normen tot een vervolg te komen.Dit rijk geïllustreerde standaardwerk bundelt basisvaardigheden en fundamentele kennis met betrekking tot de mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie en daaraan verwante vakgebieden. Met MKA-chirurgie krijgt de lezer de ‘bagage’ aangeboden die nodig is voor het analyseren en oplossen van eenvoudige en complexe klinische problemen, voor het adequaat handelen in acute en bedreigende situaties en voor een effectieve communicatie met collega-zorgverleners inzake aandoeningen van mond, kaken of aangezicht. Het up-to-date houden van kennis en vaardigheden is daarbij een eerste vereiste. In deze volledig herziene uitgave van het boek Mondziekten en Kaakchirurgie is de theorie aangepast aan de nieuwste kennis en inzichten en het illustratiemateriaal op veel punten vernieuwd. De ‘aangezichtschirurgie’, waarbinnen de cosmetische chirurgie zich de laatste jaren snel heeft ontwikkeld, is ten opzichte van de vorige uitgave sterk uitgebreid. Bij alle van de in dit boek beschreven facetten van de MKA-chirurgie is steeds gekozen om de praktische invalshoek te combineren met verhelderende illustraties.Kortom: MKA-chirurgie is een onmisbare uitgave voor tandartsen, MKA-chirurgen, mondhygiënisten, orthodontisten, orofaciaal fysiotherapeuten, huisartsen, plastisch chirurgen, KNO-artsen, neurochirurgen, oogheelkundigen en zij die daarvoor in opleiding zijn. Voor hen is dit boek een waardevol bezit, dat zowel gedurende de opleiding als tijdens de daadwerkelijke beroepsuitoefening veelvuldig zal worden geraadpleegd.

Wil je het boek lezen?Mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. Stegenga. Lezen Mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN