Een Kwestie Van Karakter

Een Kwestie Van Karakter - Henny Thijssing-Boer | Stml-tunisie.org

... ook een belangrijk inzicht in de businesswereld ... Een kwestie van karakter - Paul Tough - 9789047008187 ... ... . Het beroemde boek van Stephen Covey 'The seven habits of highly effective people' van Stephen Covey gaat helemaal hierover. Covey zegt: wil je duurzaam succes hebben, focus dan op wie je bent als persoon. Werk aan de ontwikkeling van je karakter. Geloven: een kwestie van karakter? Heeft je karakter impact op je geloof en gebedsleven? En stel dat het antwoord ja is ... Als ik dan verschillen tussen mensen benoem, ... bol.com | Een kwestie van karakter | 9789047008118 | Paul ... ... ... Als ik dan verschillen tussen mensen benoem, en dat je mag geloven en bidden zoals bij je persoonlijkheid past, is dat een feest van herkenning. Ik ben in shock. Ik lees 'Een kwestie van karakter' van Paul Tough. In hoofdstuk 2 (pagina 98-99) omschrijft hij het onderzoek van Clingman & Fowler uit 1976 genaamd 'The Effects of Primary Reward on the I.Q. Performance of Grade-School Children as Function of Initial I.Q, Level'. Uit dit onderzoek bleek dat kinderen, die geen M&M voor een goed antwoord kregen, na een eerste IQ-test in ... Een Kwestie Van Karakter (Hardcover). Het hele dorp was ondersteboven van de dood van Gerlof Kuper. Zo jong nog en ook met zijn jonge vrouwe Annelot... Een kwestie van karakter Zet honderd mensen op een rij en je weet zeker dat je te maken krijgt met honderd verschillende mensen. Niet alleen verschillend in uiterlijk, maar ook in karakter. Ieder mens is uniek. De één is vriendelijk, verlegen of juist arrogant. Deze mensen gaan bijvoorbeeld op vaste tijden naar bed, hebben een rustgevend ritueel en zetten tv of smartphone op tijd uit. …openstaan voor nieuwe ervaringen slaapt vaak slechter. Waarschijnlijk komt dat door hun rommelige slaapgewoontes; ze hebben vaak 's avonds nog afspraken, of ondernemen tot laat op de avond dingen. Lees „Een kwestie van karakter" door Henny Thijssing-Boer verkr...

INFORMATIE

AUTEUR
Henny Thijssing-Boer
DIMENSIE
8,7 MB
BESTANDSNAAM
Een Kwestie Van Karakter.pdf

OMSCHRIJVING

Het hele dorp was ondersteboven van de dood van Gerlof Kuper. Zo jong nog en ook met zijn jonge vrouwe Annelot waren ze zeer begaan. Korte tijd later besluit Annelot te verhuizen om dichter bij haar hartsvriendin Donna te wonen en een nieuwe start te kunnen maken. Maar het verleden kun je nooit wegvagen of achter je laten. Dat blijkt als Annelot in de spullen van haar overleden man een aan haar gerichte brief van haar doodgewaande vader vindt. Vanaf dat moment staat haar hele leven op z'n kop en weet ze één ding zeker: ik ga op zoek naar mijn biologische vader, koste wat het kost!

Wil je het boek lezen?Een Kwestie Van Karakter in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henny Thijssing-Boer. Lezen Een Kwestie Van Karakter Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN