Montaigne, een indiaan en de neus van Max Kader

Montaigne, een indiaan en de neus van Max Kader - Abdelkader Benali | Stml-tunisie.org

...oen Brothers-film en Murakami-roman ineen ... Bureau ISBN - Montaigne, een indiaan en de neus van Max Kader ... . Max Kader is een matig succesvolle schrijver die gebruik maakt van een verblijfsbeurs om als gastschrijver in Canada te werken aan een boek over Montaigne. Hij ontmoet er collega's uit alle windstreken, raakt in de ban van een Abdelkader Benali's nieuwe roman Montaigne, een indiaan en de neus van Max Kader gaat over een jonge, niet zo succesvolle schrijver. Jammer genoeg is het boek zelf ook een ... bol.com | Montaigne, een indiaan en de neus van Max Kader ... ... . Jammer genoeg is het boek zelf ook een zeer matige poging tot een absurdistische vertelling. Ze gaf hem een gevoel van veiligheid. In ruil gaf hij haar de beste zinnen uit De essays van Michel de Montaigne, het allereerste werk-aan-jezelfhandboek. Met zijn moeder deed Max Kader (24) vaak boodschap-pen bij een prijspakker, maar die reis telde niet want de su-permarkt was in de buurt. En alles wat in de buurt was, was vertrouwd. Afkomstig uit een gezin van notoire boekverbranders en zelfverklaarde analfabeten wordt de literaire wereld hem al snel te veel. Hij besluit met zijn prille liefde Claudia naar Canada te reizen. Claudia wil graag een genie ontmoeten en Max Kader zet zich aan het voltooien van zijn monografie van Montaigne. Claudia wil graag een genie ontmoeten en Max Kader zet zich aan het voltooien van zijn monografie van Montaigne. En zo beginnen ze in Canada samen aan een ongewis avontuur waarin ze meer over het leven bijleren dan hun lief is. Montaigne, een indiaan en de neus van Max Kader is een wervelende on the road-roman over liefde, afstand doen van ... 'Montaigne, een indiaan en de neus van Max Kader' is een boek als een paddotrip, Coen Brothers-film en Murakami-roman ineen. Max Kader is een matig succesvolle schrijver die gebruik maakt van een verblijfsbeurs om als gastschrijver in Canada te werken aan een boek over Montaigne. Hij ontmoet er collega's uit alle windstreken, raakt in de ban van een mysterieuze indiaan en belandt na een ... Montaigne, een indiaan en de neus van Max Kader. Max Kader is een gevierd schrijver die de weelde van het succes maar moeilijk kan dragen. Afkomstig uit een gezin van notoire boekverbranders en zelfverkl...

INFORMATIE

AUTEUR
Abdelkader Benali
DIMENSIE
3,5 MB
BESTANDSNAAM
Montaigne, een indiaan en de neus van Max Kader.pdf

OMSCHRIJVING

'Montaigne, een indiaan en de neus van Max Kader' is een boek als een paddotrip, Coen Brothers-film en Murakami-roman ineen.Max Kader is een matig succesvolle schrijver die gebruik maakt van een verblijfsbeurs om als gastschrijver in Canada te werken aan een boek over Montaigne. Hij ontmoet er collega’s uit alle windstreken, raakt in de ban van een mysterieuze indiaan en belandt na een letterkundige conferentie in een droom die uitdraait op een nachtmerrie. Niets is wat het lijkt maar en passant stelt Max Kader de grote vragen van het leven aan de orde.

Wil je het boek lezen?Montaigne, een indiaan en de neus van Max Kader in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Abdelkader Benali. Lezen Montaigne, een indiaan en de neus van Max Kader Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN