Management van professionele organisaties

Management van professionele organisaties - D.H. Maister | Stml-tunisie.org

... initiatief van de professionals in de uitvoering - vindt u in Hoe prestatiegericht is uw organisatie ... Organisatiestructuur - Wikipedia ... . De uitslag verschaft betrokkenen houvast om de inzet van management en medewerkers te versterken ... Resultaatgericht management in professionele juridische organisaties: ... Onder invloed van het New Public Management en de nadruk op performance in de Nederlandse context is de afgelopen decennia de populariteit van resultaatgericht management toegenomen. Resultaatgericht ... Management van professionele organisaties | ISBN 9789052616247 direct en eenvo ... Management van professionele organisaties | Maister ... ... . Resultaatgericht ... Management van professionele organisaties | ISBN 9789052616247 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. TY - JOUR. T1 - Boekbespreking: Professionaliteit [Review of: (2000) Professionaliteit: Management van Professie en Professionele organisaties] Managing the professional service firm (1993), vertaald als Management van professionele organisaties True professionalism (1997), vertaal als Een echte professional The trusted advisor (2000), vertaald als De vertrouwde adviseur Organisatiestructuur is de wijze waarop taken binnen een organisatie zijn verdeeld en de wijze waarop vervolgens afstemming tussen deeltaken tot stand is gebracht. Het heeft dus te maken met de verdeling van activiteiten over afdelingen en de taken van de werknemers. De organisatiekunde is de theorie van het opzetten van organisaties. De organisatiestructuur kan in kaart worden gebracht met ......

INFORMATIE

AUTEUR
D.H. Maister
DIMENSIE
9,52 MB
BESTANDSNAAM
Management van professionele organisaties.pdf

OMSCHRIJVING

Zakelijk dienstverlenende organisaties verschillen op twee gebieden van andere ondernemingen. Allereerst leveren zij dienstverlenende producten waardoor zij algemene managementprincipes minder snel kunnen toepassen. Professionele dienstverlening is meer een kwestie van maatwerk. Ten tweede zijn deze professionele organisaties afhankelijk van de individuele capaciteiten van medewerkers.Dergelijke organisaties (accountantskantoren, organisatie-adviesbureau's en dergelijke) concurreren daarom niet alleen voor klanten maar ook voor medewerkers.

Wil je het boek lezen?Management van professionele organisaties in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur D.H. Maister. Lezen Management van professionele organisaties Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN