De vele levens van Amory Clay

De vele levens van Amory Clay - William Boyd | Stml-tunisie.org

...Solo (een van de nieuwe delen van de James Bond serie) dat verscheen in 2013 ... William Boyd — Ramsj ... . De vele levens van Amory Clay is een fictief verhaal dat door William Boyd als een biografie is gepresenteerd. Origineel en verslavend! De vele levens van Amory Clay. Amory Clay lijdt in haar jeugd onder de krankzinnigheid van haar vader die gebroken uit de Eerste Wereldoorlog terugkeerde. Ze zoekt steun bij haar oom Greville, een societyfotograaf, die bij haar een levenslange passie voor fotografie ontketent. Na een kostschoolopleiding wordt ze de assistent van Greville, met wie ze ... De vele levens van Amory Clay by William Boyd ... . Na een kostschoolopleiding wordt ze de assistent van Greville, met wie ze de Londense beau monde fotografeert. Sommige boeken gaan alle verwachtingen te boven en dit De vele levens van Amory Clay van William Boyd is er zo één. Boyd is in de Engelse taal al lang een gevestigde naam en in Nederlands werd hij … De Schot William Boyd (1952) werd geboren in Accra, de hoofdstad van Ghana waar zijn moeder lerares en zijn vader dokter was. Boyd bracht een groot deel van zijn jeugd door in Ghana. Hij is auteur van onder andere A Good Man in Africa en Any Human Heart, maar ook van een groot aantal verfilmde scenario's. Voor zijn boeken ontving hij onder meer de Whitbread Prize, de John Llewellyn Rhys Prize ... Bestel het boek: De vele levens van Amory Clay voor slechts € 7.9 Categorie: Literatuur & thrillers Let op: de voorraad is beperkt Bekijk daarom snel De vele levens van Amory Clay op Ramsj.nl De vele levens van Amory Clay book. Read 785 reviews from the world's largest community for readers. Amory Clay lijdt in haar jeugd onder de krankzinnigh... De vele levens van Amory Clay [e-Boek] W...

INFORMATIE

AUTEUR
William Boyd
DIMENSIE
6,34 MB
BESTANDSNAAM
De vele levens van Amory Clay.pdf

OMSCHRIJVING

Amory Clay lijdt in haar jeugd onder de krankzinnigheid van haar vader die gebroken uit de Eerste Wereldoorlog terugkeerde. Ze zoekt steun bij haar oom Greville, een societyfotograaf, die bij haar een levenslange passie voor fotografie ontketent.Na een kostschoolopleiding wordt ze de assistent van Greville, met wie ze de Londense beau monde fotografeert. Haar zoektocht naar liefde en artistieke expressie brengt Amory vervolgens naar het roerige Berlijn van de late jaren twintig, naar New York in de jaren dertig, naar de antifascistenrellen in Londen en, als een van de eerste vrouwelijke oorlogsfotografen, naar Frankrijk in de Tweede Wereldoorlog.'De vele levens van Amory Clay' is een meeslepend verhaal van een leven dat ten volle wordt geleefd, verluchtigd met 'gevonden' authentieke foto's. Tegelijkertijd heeft Boyd een weids panorama geschapen van een aantal cruciale momenten uit de moderne geschiedenis, opgetekend via de lens van een onvergetelijke vrouw.

Wil je het boek lezen?De vele levens van Amory Clay in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur William Boyd. Lezen De vele levens van Amory Clay Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN