De eenzaamste vrouw van Amsterdam

De eenzaamste vrouw van Amsterdam - Auke Kok | Stml-tunisie.org

...fdstad. Vergelijkbaar. Zoek op deze site: In De eenzaamste vrouw van Amsterdam komen Amsterdammers in alle gradaties voorbij, van de losers in het café tot de flirters op het Bijlmerplein ... De eenzaamste vrouw van Amsterdam: leven in de hoofdstad ... ... . Een kleurrijk portret van het leven in de hoofdstad. Lees de eerste pagina's. Reviews. Schrijf een review. 3.7. van de 5. Aantal reviews: 3. 0. 0. 1. 2. 0. Amusante verhaaltjes. De eenzaamste vrouw van Amsterdam | ISBN 9789400400788 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. In De eenzaamste vrouw van Amsterdam komen Amsterdammers in alle gradaties voorbij, van de losers in het café tot de flirters op het Bijlmerplein. Een ... De eenzaamste vrouw van Amsterdam - Auke Kok ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. In De eenzaamste vrouw van Amsterdam komen Amsterdammers in alle gradaties voorbij, van de losers in het café tot de flirters op het Bijlmerplein. Een kleurrijk portret van het leven in de hoofdstad. vanaf € 6,99. Ebook - 6,99; Over de auteur. Bestel het boek: De eenzaamste vrouw van Amsterdam voor slechts € 7.9 Categorie: Non-Fictie, Columns & interviews Let op: de voorraad is beperkt Bekijk daarom snel De eenzaamste vrouw van Amsterdam op Ramsj.nl De eenzaamste vrouw van Amsterdam. De eenzaamste vrouw van Amsterdam Het e-book De eenzaamste vrouw van Amsterdam, geschreven door Auke Kok, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 In De eenzaamste vrouw van Amst...

INFORMATIE

AUTEUR
Auke Kok
DIMENSIE
4,27 MB
BESTANDSNAAM
De eenzaamste vrouw van Amsterdam.pdf

OMSCHRIJVING

Wat dacht die inbreker eigenlijk tijdens zijn vlucht met lijn 24 door de Beethovenstraat? Wie vlucht er in hemelsnaam met het openbaar vervoer? Het zijn maar twee van de vele vragen die Auke Kok zich stelde toen hij namens Het Parool op pad was in Amsterdam. Twee jaar lang keek hij rond en verwonderde zich over de stedelingen en hun straten, hun kwesties en schijnkwesties. Koks originele observaties leiden tot afwisselend droevige en geestige schetsen in de traditie van roemrijke voorgangers als Simon Carmiggelt, Ischa Meijer en Martin Bril. In De eenzaamste vrouw van Amsterdam komen Amsterdammers in alle gradaties voorbij, van de losers in het café tot de flirters op het Bijlmerplein. Een kleurrijk portret van het leven in de hoofdstad.

Wil je het boek lezen?De eenzaamste vrouw van Amsterdam in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Auke Kok. Lezen De eenzaamste vrouw van Amsterdam Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN