Tuinvogelzang

Tuinvogelzang - Inaksie | Stml-tunisie.org

...idden-Europa Watervogels Karel Šta̕stný Tuinvogelwijzer Hoe vogels leven Stephen Moss ... Open tuin in Wedde ... ... De schrijver Lewis Carroll (pseudoniem voor Charles Lutwidge Dodgson was 33 jaar toen zijn sprookjesachtige verhaal Alice's Adventures in Wonderland, in 1865 als boek verscheen. Als verteller beschikte hij over een haast grenzeloze fantasie die rijk was aan originele invallen. Zijn inmiddels tijdloze verhaal over de avonturen van Alice brengt humor en fantasie samen op een wijze die kinderen ... Hannu Jännes, Owen Roberts Tuinvogelzang 60 soorten in beeld en geluid CD met 80 vee ... Tuinvogelzang - 60 soorten in beeld en geluid - Vroege ... ... ... Hannu Jännes, Owen Roberts Tuinvogelzang 60 soorten in beeld en geluid CD met 80 veelvoorkomende vogelgeluiden op en rond het water - boek met kleurenfoto´s en korte vogelbeschrijvingen. Het kunnen herkennen van vogels aan hun zang en roep is een uitstekend hulpmiddel bij het waarnemen. De deskundige auteurs hebben eerder al drie boeken uitgegeven met vogelgeluiden op cd: 'Tuinvogelzang' (2010), 'Vogelgids' (2012), 'Bosvogelgids' (2014)*. Ditmaal ... www.tuinvogelzang.blogspot.com Mededeling Vanwege de uitbraak van het Corona-virus kunt u ervan uitgaan dat alle activiteiten op opentuinagenda - tenzij expliciet anders aangegeven - tot nader order zijn uitgesteld of afgelast....

INFORMATIE

AUTEUR
Inaksie
DIMENSIE
11,28 MB
BESTANDSNAAM
Tuinvogelzang.pdf

OMSCHRIJVING

Iedere vogel brengt een ander geluid voort, maar hoe herken je een soort? Met deze multimediale uitgave lukt dat binnen de kortste keren. Tuinvogelzang bevat duidelijke gedragsbeschrijvingen, kenmerken en foto's van maar liefst zestig vogelsoorten. En op de cd is van iedere soort de zang te horen. Zo wordt herkennen van soorten naar gedrag, uiterlijk of zang een fluitje van een cent.Een deel van de opbrengst van dit boek komt ten goede aan Vogelbescherming Nederland.

Wil je het boek lezen?Tuinvogelzang in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Inaksie. Lezen Tuinvogelzang Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN