Annie Berber en het verdriet van een tedere crimineel

Annie Berber en het verdriet van een tedere crimineel - Yvonne Keuls | Stml-tunisie.org

...kind van Nellie en Charles. Het boek begint bij de geboorte van Annie Berber, 'geliefde vreemdeling' ... Annie berber en verdriet tedere crimineel PDF Download ... ... . Ze heeft 4 oudere broers en was een kind van Nellie en Charles. Annie had een goede verhouding met haar oma, Francien Berber, die aan Annie haar familiegeschiedenis heeft verteld, wat Annie zeer interesseerde. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Keuls, Yvonne - Annie Berber en het verdriet van een tedere crimineel / Jan Rap en z'n maat Annie Berber en het verdriet van een tedere crimineel direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Annie Berber en het verdriet van een tedere crimineel (1985), ... Annie Berber en het verdriet van een tedere crimineel door ... ... .nl. Voor al je literatuur en romans. Annie Berber en het verdriet van een tedere crimineel (1985), over een kinderrechter die pedofiele contacten onderhoudt. De arrogantie van de macht (1986) Daniël Maandag (1988) Alle Indische tantes (1988) De tocht van het kind (1990) Meneer en mevrouw zijn gek (1992), bekroond met de Floortje Bloem Prijs; Die kat van dat mens (1993) Het zijn in wezen sterke figuren die in een ellendige situatie zijn terechtgekomen. Thema's als leed en onmacht, angst, onwil en het grote gemis aan liefde, maar ook schuld en eigen verantwoordelijkheid worden met warmte behandeld. In 1985 zorgde de publicatie van het boek Annie Berber en het verdriet van een tedere crimineel voor voorpaginanieuws....

INFORMATIE

AUTEUR
Yvonne Keuls
DIMENSIE
3,95 MB
BESTANDSNAAM
Annie Berber en het verdriet van een tedere crimineel.pdf

OMSCHRIJVING

De hoofdpersonen in de sociale romans van Yvonne Keuls, waarin fictie en werkelijkheid een hechte eenheid vormen, zijn geen zielige figuren. Het zijn in wezen sterke figuren die in een ellendige situatie zijn terechtgekomen. Thema's als leed en onmacht, angst, onwil en het grote gemis aan liefde, maar ook schuld en eigen verantwoordelijkheid worden met warmte behandeld.In 1985 zorgde de publicatie van het boek Annie Berber en het verdriet van een tedere crimineel voor voorpaginanieuws. Alle kranten sprongen er bovenop, want het was de eerste keer dat iemand een kinderrechter aanklaagde voor pedofilie. Justitie ontkende toen de kranten om een reactie vroegen, maar men moest later toegeven dat er wel degelijk een kinderrechter was die pedofiele contacten onderhield met jonge delinquenten.

Wil je het boek lezen?Annie Berber en het verdriet van een tedere crimineel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Yvonne Keuls. Lezen Annie Berber en het verdriet van een tedere crimineel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN