Gevaarlijk verlangen

Gevaarlijk verlangen - Gerda van Wageningen | Stml-tunisie.org

...Samantha Young Van de auteur van Een verleidelijk aanbod Jo Walker is eraan gewend om voor zichzelf te zorgen ... Recensie van Penny Engelvaart over Gevaarlijk verlangen ... ... . Tot ze iemand ontmoet die haar de touwtjes uit handen neemt... Een gevaarlijk verlangen Samantha Young Van de auteur van Een verleidelijk aanbod Jo Walker is eraan gewend om voor zichzelf te zorgen. Tot ze iemand ontmoet die haar de touwtjes uit handen neemt... Cameron McCabe is Jo's sexy nieuwe collega in de bar. Ze krijgt het warm en koud tegelijk als hij ook maar in de buurt is. In Gevaarlijk verlangen combineert ze ... Gevaarlijk verlangen [e-Book] - Gerda van Wageningen ... ... . Ze krijgt het warm en koud tegelijk als hij ook maar in de buurt is. In Gevaarlijk verlangen combineert ze deze twee met de souplesse van een vakvrouw. Het resultaat is een roman in de sfeer van Zilver en Het portret, twee bestsellers van Van Wageningen. € 18,50 Op voorraad. In Gevaarlijk verlangen combineert ze deze twee met de souplesse van een vakvrouw. Het resultaat is een roman in de sfeer van Zilver en Het portret, twee bestsellers...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerda van Wageningen
DIMENSIE
5,73 MB
BESTANDSNAAM
Gevaarlijk verlangen.pdf

OMSCHRIJVING

Nienke van Dijk is bang. De boer voor wie haar vader werkt en bij wie ze zelf als melkmeid dient, bekijkt haar al te vaak met een wellustige blik in zijn ogen. En het blijft niet bij kijken alleen. Ten einde raad schrijft Nienke alles van zich af in een dagboek.Jaren later krijgt haar achterkleindochter Rosalinde van Klaveren dit dagboek in handen. Tot haar verbazing duikt een nakomeling van de boer die ooit haar overgrootmoeder zo teisterde, op in haar eigen leven. En dan lijken nog meer aspecten van de geschiedenis zich te herhalenGerda van Wageningen is de bekendste streek- en familieromanauteur van Nederland. Ze schrijft historische en moderne romans. In Gevaarlijk verlangen combineert ze deze twee met de souplesse van een vakvrouw. Het resultaat is een roman in de sfeer van Zilver en Het portret, twee bestsellers van Van Wageningen.

Wil je het boek lezen?Gevaarlijk verlangen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerda van Wageningen. Lezen Gevaarlijk verlangen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN